Kolding Netavis

Kulturnatten bliver udskudt

Kolding Netavis
Kolding Netavis

Kulturnatten bliver rykket en uge. Årsagen er corona-restriktionerne.

Hvis du har planlagt, at tage til Kolding Kulturnat fredag den 27. august, så må lave planerne om. Kulturnatten er nemlig rykket til den 3. september på grund af corona-restriktionerne, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Udskydelsen skyldes, at forsamlingsforbuddet og retningslinjerne for større arrangementer gør det umuligt at afholde Kulturnat, i den form, vi kender den.

-Kernen i Kulturnatten er, at vi kan samles om de gode oplevelser og gå på opdagelse overalt i midtbyen. Det kan vi ikke med de restriktioner, som gælder i august. Ifølge regeringens genåbningsplan bør forsamlingsforbuddet og de sidste restriktioner være udfasede per 1. september – hvis vaccineplanerne holder. Ved at flytte Kulturnatten, er der derfor en større chance for at vi kan holde Kulturnat i sin normale frie og festlige form, forklarer kulturkonsulent Mette Fersløv Schultz fra Kolding Kommunes Kultur og Event afdeling, der står bag Kulturnatten.

-Der er selvfølgelig ingen garantier, men vi krydser fingre og satser på, at Kulturnatten kan blive en fejring af den helt generelle genåbning og et kickstart af bylivet, som vi kendte det før Corona, siger Mette Fersløv Schultz.

Ny tilmeldingsfrist

Kolding Kommune åbnede for tilmeldinger til Kulturnatten for en måned siden.

En del har allerede tilmeldt sig og kommunen er nu i dialog med dem om den nye dato. Samtidig skubber kommunen tilmeldingsfristen til søndag den 13. juni.

Hvis man har lyst til at optræde eller byde ind med aktiviteter til Kulturnatten melder man sig til på www.kolding.dk/kulturnat.

Her kan man tilmelde sig inden for kategorierne musik og sang, aktiviteter og foreningsstande samt dans, teater og opvisning. Det er også muligt at tilmelde en salgsvogn, eksempelvis en foodtruck eller andet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel