Kolding Netavis

Kulturnatten klar med jubilæumsplakat

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Her er det fra Kulturnatten sidste år. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Plakaten til årets Kulturnat er klar. Der er tale om en særlig jubilæumsplakat. Kulturnatten fejrer nemlig 25 års jubilæum i år, og det gør den med et sølvbryllupstema, hvor især æresporte spiller en væsentlig rolle.

Fællessang, hornmusik og hele 25 æresporte. Det er noget af det, der er på programmet, når Kolding Kulturnat løber af stablen fredag den 2. september i Kolding midtby. Sølvbryllupstemaet præger naturligvis også årets Kulturnat-plakat, der netop er blevet offentliggjort og snart bliver distribueret til kulturinstitutioner og overnatnings- og spisesteder rundt om i kommunen samt til butikker i midtbyen.

Plakaten er designet af grafisk designer Kamilla Asmussen fra I-made-this. Plakatens helt centrale element er den flotte æresport, der skaber en smuk indgang til Kolding. Æresporten er prydet med en særlig lyskæde, hvor hver af de farverige lyspærer rummer et element eller udsnit fra de i alt 25 plakater, som er blevet designet gennem tiden til Kolding Kulturnat.

Plakatudstilling på Biblioteket

Samtlige 25 plakater – og den nye jubilæumsplakat – kan man opleve på Kolding Bibliotek i perioden den 26. august til 4. september. Her har Kolding Kommunes Kultur og Event afdeling, der står bag Kulturnatten, lavet en lille plakat-udstilling, som fortæller lidt om de forskellige plakater, historien bag og andre fun facts om Kulturnatten.

Til børnene er der en lille skattejagtsaktivitet og mulighed for at lave sin egen Kulturnat plakat.

25 æresporte

Når man har været på jagt i plakathistorien på Biblioteket, kan man tage på en større jagt rundt i byen, nemlig den store ”Tour de Æresport”, hvor det gælder om at finde hele 25 unikke æresporte, som kulturinstitutioner, foreninger, butikker osv. har udsmykket i anledningen af Kulturnattens 25 års jubilæum og sølvbryllupsfejringen.

Kan man finde alle æresportene og gætte, hvem der har udsmykket dem, kan man samtidig deltage i en konkurrence om et gavekort til City Kolding. Der er 10 gavekort på højkant.

Programmet er på trapperne

De sidste detaljer for Kulturnatten er ved at være på plads og snart offentliggøres hele programmet på kolding.dk/kulturnat.

Her er årets plakat:

Kulturnat plakat 2022 pic
Kulturnatten klar med jubilæumsplakat 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel