Connect with us

TV

Tv-julekalendere 2020: Her er årets julekalendere

Offentliggjort for

den

TV 2 genudsender i år Juleønsket fra 2015. Foto: TV 2.

Tv-julekalendere 2020: Få her overblikket over, hvilke tv-julekalendere du kan følge med i.

Snart skriver vi 1. december og så er det tid til, at følge en eller flere tv-julekalendere.

Men hvilke julekalendere sendes der i år på DR og TV2? Det giver vi dig her overblikket over…

Tv-julekalendere 2020

Foto: TV 2.

Juleønsket

Juleønsket genudsendes i år som familiejulekalenderen på TV 2. Det er historien om 12-årige Julie, hvis ønske om at holde jul med sin familie, skal opfyldes af den unge engleaspirant Rafi. I løbet af december hvirvles Julie, hendes ven Willy og Rafi ind i et stort eventyr om mennesker og engle, kampen mellem det gode og det onde, familie og venskaber samt om hemmeligheder og jul.I rollerne som Julie, Rafi og Willy ses Olivia Hillingsø, Jonathan Lindinger og Helmer Solberg, og i voksenrollerne ses blandt andre Esben Dalgaard, Signe Skov, Lærke Winther, Troels Malling, Neel Rønholt, Allan Hyde, Johan Olsen, Sonja Oppenhagen, Morten Suurballe, Donald Andersen og Marijana Jankovic.

Der er snigpremiere på ‘Juleønsket’, som utålmodige sjæle kan se det næste afsnit aftenen før, og børnefamilierne kan se julekalenderen sammen, når det passer dem på dagen – og inden de små skal i seng.

Juleønsket blev vist første gang på TV 2 i 2015, hvor den blev en stor succes både på TV 2 med over en million seere pr. afsnit og på TV 2 PLAY, ligesom anmelderne var meget begejstrede.

Grethes jul

Foto: Steen Linde/TV 2.

The Julekalender

Julen er jo som bekendt traditionernes tid, så igen i år der mulighed for at se ‘The Julekalender’. Skulle man have glemt udtryk som bob-bob og det bår’ dæjli, eller hvordan The Støvledance lyder, så er De Nattergales julekalender klar til december. Viggo Sommer, Carsten Knudsen og Uffe Rørbæk spiller både Oluf og Gertrud Sand og Benny samt de tre nisser Fritz, Hansi og Günther.

The Julekalender kan ses både på TV 2 Charlie og TV 2 Play.

Foto: Kristian Brasen / TV 2.

Grethes jul

I den nye serie på fire afsnit, “Grethes jul”, er Grethe er tilbage på TV 2 og TV 2 PLAY i en eventyrlig julefortælling om næstekærlighed, tilgivelse og empati.

Da vi mødte Grethe (Peter Frödin) første gang var i 2016, hvor hun flyttede ind hos familien Bynke. Her hjalp hun familien igennem en kaotisk hverdag med sine helt egne værdier.

Nu er Grethe ansat i et stormagasin, hvor hun har en stand med sine bøger ‘Pletter – alt kan fjernes’. Her demonstrerer hun, hvordan man kan slippe af med alle slags pletter – også dem i sindet. Serien er baseret på en idé af Jarl Friis-Mikkelsen, der også har instrueret. Udover Peter Frödin medvirker også Ulf Pilgaard, Sebastian Jessen, Lotte Andersen, Sofie Torp, Alexander Wewer-Schøler og Özlem Saglanmak.

“Grethes jul” kan ses på TV 2 PLAY fra søndag 29. november og på TV 2 fra mandag 7. december.

Trænger du til at få genopfrisket sin viden om Grethe, kan første sæson allerede ses på TV 2 PLAY.

Pyrus. Foto: Søren Hartvig / TV 2.

Jul for de mindste

På TV 2 PLAY er Pyrus på spil, nemlig i den første af fire Pyrus-julekalendere, “Alletiders jul”. Pyrus (Jan Linnebjerg) havner i Rigsarkivet og laver rav i danmarkshistorien, da han med en trylleformular kommer til at slette julen i danmarkshistorien. Guttenborg, der i øvrigt senere blev til Gyldengrød, spilles af Paul Hüttel. Julekalenderen vises også i eftermiddagsfladen på TV 2.

Og for de mindste er der dejlig slow-jul på TV 2 PLAY med “Jul i historiehulen”, som er en del af det nye samarbejde med TV 2 og Nordisk Films børneunivers Oiii. Her læser Stephania Potalivo op af den populære julebog ’Villads fra Valby holder jul’. Og der er mere godt for de mindste, når julekalenderen ’Rasmus Klumps julestue’ også vises.

Foto: Lasse Olesen / Pineapple / TV 2.

En seriøs juleskål for de voksne

December er også synonymt med lækker julemad og gode drikke. En guide til de bedste øl kan ses på TV 2 PLAY i december, hvor en ny sæson af ‘Natholdets julekalender’ ligger klar. Det er seriøs ølsmagning for voksne, og det er igen øl-ekspert Carsten Berthelsen, der nyder væskerne sammen med Anders Breinholt og Søren Rasted.

Ølkalenderen vises også på TV 2 ZULU.

tv-julekalendere 2020

DR sender i år den nye julekalender “Julefeber”. Foto: Christian Geisnæs/DR.

DR sender ny julekalender i år

Hvert andet år sender DR en nyproduceret julekalender og således kan seerne glæde sig til den nye julekalender “Julefeber”, som sendes på DR1.

Bjørn er 13 år og føler sig pænt forkert. Det er hårdt, når ens allerstørste ønske er at være som alle andre. Men Bjørns krop driller. Er det pubertet, eller er der i virkeligheden helt andre kræfter på spil? Med Det Kongelige Teater som magisk kulisse tager DR’s nyproducerede julekalender “Julefeber” seeren med på en rejse, hvor der vendes op og ned på en teenagers fornemmelse af, hvad der er ualmindeligt, og hvad der bare er normalt.

Jul på Ramasjang

DR Ramasjang viser i år Ramajetternes Jul, Onkel Rejes Julefis, Nissebanden og Sebastians Jul.

Foto: Martin Top Jakobsen © SAMproduction

Jul med Trines mor

Jul med Trines mor er baseret på Trines mors telefonsamtaler med Trine, som de fleste nok kender fra ‘Rytteriet’ på DR2 eller fra P1. I serien tegner alt sig i udgangspunktet lyst for Trines mor – det bliver alle tiders juleaften. Og så alligevel… for Trine er blevet fyret, har ikke været sig selv på det sidste og tager nu ikke sin telefon. Nogen må gøre noget! Ifølge Lisbeth Wulff kan man glæde sig til en videreudvikling af det univers, som vi kender, hvor telefonledningen, som en anden navlestreng, sikrer en lidt for tæt kontakt mellem mor og datter.

– Det er grundlæggende en komedie om, hvad der sker, når en person pludselig trækker sig fra familien og alle de store følelser, som det skaber. Og så også lidt en historie om at sortere skrald. Det hele pakket ind i et grotesk, sjovt, dramatisk og til tider også sørgeligt univers, der viser hvad der sker, når ’mor’ pludselig skal rejse sig fra sofaen og se sin datter i øjnene.

Medvirkende er: Bodil Jørgensen, Lisbeth Wulff, Jarl Forsman, Ellen Hillingsø, Roberta Hilarius Reichardt, Kit Eichler og Finn Nielsen.

Serien er tilgængelig hver søndag i advent klokken 8.00 på DRTV – første gang søndag den 29. november. De fire afsnit bliver ligeledes vist på DR2. De to første afsnit klokken 21.00. Det tredje klokken 21.10 og det sidste den 20. december klokken 21.40.

Kilder til tv-julekalendere 2020: DR/TV 2.

Du kan også læse om sidste års julekalender på TV2 – Tinka og Kongespillet… tryk her!

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

TV

Her er den nye Premier League-vært

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Signe Amtoft
Signe Amtoft bliver vært på Premier League på Viaplay. Foto: Paul Venn/Nent Group.

TV3 Sport udvider holdet af værter på Premier League-dækningen på Viaplay, TV3-kanalerne og Xee.

Det sker fra næste måned, hvor 29-årige Signe Amtoft bliver nyt ansigt på det i forvejen stærke værtshold med Helle Smidstrup og Peter Grønborg. Signe Amtofts første opgave bliver den 7. november på Viaplay og Xee, hvor opgørene Everton-Tottenham og West Ham-Liverpool er på programmet.

Med Signe Amtoft på skærmen får seerne en vært, som er både bidt af og forelsket i engelsk fodbold og fodboldkultur, som hun har fulgt med stor passion i de seneste år.

Signe Amtoft tilgår rollen som Premier League-vært med en bred værtserfaring og med en forkærlighed for fodbold og alle sportens tilhørende facetter.

Sådan blomstrede kærligheden til Premier League

Premier League-kærligheden blomstrede for nogle år tilbage med en engelsk ekskæreste, der så tæt på alle engelske fodboldkampe på tv. Derfra blev engelsk fodbold en fast bestanddel af Signes hverdag.

-Jeg kommer oprindeligt fra en ishockeyfamilie, så fodbold – mere specifikt den engelske – er for mig et område, jeg selv har kunne udforske og nørde som voksen uden indblanding fra andre. Jeg elsker alt fra suset ved det smukke indlæg, der resulterer i det afgørende mål hen over følelserne, når en spiller vender hjem til sin barndomsklub, til de absurde maskotter, jeg ikke helt forstår. Jeg elsker det hele, og det er med ærefrygt jeg har takket ja til at bruge min værtsfaglighed til at dele dén begejstring med seerne, nye som gamle, siger Signe Amtoft i en pressemeddelelse.

Signe Amtoft flankeres bl.a. af Viaplays faste Premier League-eksperter som Jan Mølby, Peter Kjær, Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen og Allan Kuhn.

Som vært har hun erfaring fra stort set alle DR’s radiokanaler, hvor hun bl.a. lavede Touren på P3. Hun var tv-vært på de første sæsoner, da eSuperligaen blev vist på dansk tv, og hun har senest arbejdet som forfatter, manuskriptforfatter og podcastvært.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Her er den nye “Onside”-vært

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Signe Vadgaard Onside-vært på Viaplay. Foto: NENT Group.

Den nye frontfigur er på plads til fodboldmagasinet “Onside”.

Signe Vadgaard bliver ny frontfigur på superligamagasinet Onside, når 3F Superligaen hver uge ruller ud på Viaplay og TV3 Sports kanaler. I tæt samarbejde med Viaplays øvrige Superliga-hold kommer Signe Vadgaard til at bringe dugfriske indsigter i alt, hvad der rører sig i Superligaen – både på- og udenfor banen.

38-årige Signe Vadgaard skifter således Premier League ud med Superligaen, når hun får debut i Onside-studiet sammen med Kenneth Emil Petersen og Glen Riddersholm den 17. oktober på Sydbank Park, hvor Sønderjyske får besøg af FC København.

-Superligaen er dér, de fleste af os starter i vores kærlighedsforhold til fodbold. Nogle af os har været på stadion som helt små piger og drenge og drømt stort; dét der skal være mig en dag. Det er et kæmpe privilegie at overtage Danmarks længst kørende fodboldmagasin, der gang på gang sætter dagsordenen for dækningen af 3F Superligaen. Og JAA, hvor har jeg savnet at være ude på stadion og se fodbold. Jeg glæder mig, lyder det fra Signe Vadgaard.

Signe Vadgaard har været tilknyttet TV3 Sport siden maj 2019, hvor hun har formidlet fodbold fra øverste hylde.

Tidligere har blandt andre Jakob Kjeldbjerg, Peter Palshøj, Per Frimann og Camilla Martin haft værtsrollen i Onside-studiet.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Oh Land stopper som dommer: Ny dommertrio i X Factor

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Thomas Blachman og Martin Jensen og Kwamie Liver dommertrioen i X Factor 2022. Til venstre ses vært Sofie Linde. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.

Når ‘X Factor’ 2022 rammer skærmen i januar på TV 2, bliver det med en ny dommertrio ved bordet.

Thomas Blachman og Martin Jensen får selskab af sanger og sangskriver Kwamie Liv, der blandt andet står bag sange som ’17’ og ‘New Boo’ og tidligere har medvirket i ‘Toppen af poppen’ på TV 2.

Der gik ikke lang tid, før Kwamie Livs navn var på alles læber i både ind- og udland, efter hun på egen hånd udgav sin debut-EP ‘Lost in the Girl’ i 2014, som blev kåret til ‘Hottest Record in the World’ af Zane Lowe på Apple Music.

Mange flere danskere fik øjnene op for Kwamie Liv, da hun i august 2018 fortolkede Kim Larsens ‘Pianomand’ ved den store mindekoncert på Rådhuspladsen i København. Samme år udgav hun sit anmelderroste debutalbum ‘Lovers That Come And Go’, og i både 2019 og 2020 medvirkede hun i ‘Toppen af poppen’ på TV 2.

Fra januar 2022 bliver hun en del af dommertrioen i ‘X Factor’ på TV 2 i selskab med Thomas Blachman og Martin Jensen. Et job, den 36-årige sanger og sangskriver glæder sig meget til:

-Jeg ser det som en unik mulighed for at springe ud i noget nyt og udfordrende, hvor jeg både vil kunne give fra mig og selv lære rigtig meget. Jeg kender følelsen af at have en passion og en drøm, og jeg ser frem til at dele ud af de erfaringer, jeg har gjort mig som sanger og sangskriver – og ikke mindst som menneske. Jeg er spændt på at møde alle de håbefulde talenter fra hele landet. At dele deres håb og sårbarhed med seerne derhjemme og at være med til at formidle deres talent så godt, som jeg overhovedet kan, bliver en stor oplevelse, siger Kwamie Liv, der også glæder sig til at arbejde sammen med de to andre dommere.

-Vi er meget begejstrede for at få Kwamie Liv med ombord på ’X Factor’-holdet. Hun har en stor musikalitet og faglighed, og så er hun både sanger, sangskriver og performer. Hun har mange strenge at spille på så at sige, og det, synes vi, er en kæmpegave for ’X Factor’ og for de deltagere, der får Kwamie som mentor, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2, i en pressemeddelelse.

En farverig musikalsk identitet

Mange lande har dannet rammerne for Kwamie Livs opvækst: Zambia, Tyrkiet, Sverige, Sydafrika, Kenya, Irland, Bangladesh og København, hvor rejsen er endt – for nu – er alle steder, som har en særlig betydning for hende og i høj grad har været med til at forme hendes musikalske identitet.

Hun har gæstet adskillige festivaler, haft udsolgte turnéer, er streamet mere end 50 millioner gange og har desuden været nomineret til flere priser, herunder en ZULU Award, en Steppeulv, DMA-priser og en Robert for titelsangen ‘Remember Me in Every Cloud of Gold’ til filmen ‘Guldkysten’, som er lavet i samarbejde med den anerkendte ‘Twin Peaks’-komponist Angelo Badalamenti.

Dommerne

Når ‘X Factor’ får sæsonpremiere i januar 2022, er det fjerde gang, TV 2 står bag programmet. Dommer Thomas Blachman har været med i næsten alle sæsoner på TV 2 (var ikke med i 2010, red.), mens dommer Martin Jensen var med for første gang i den seneste sæson i 2021.

Kwamie Liv

Bor i København
36 år
Sanger og sangskriver
Tidligere medvirkende i ‘Toppen af poppen’ på TV 2
Dommer i ‘X Factor’ første gang i 2022

Martin Jensen

Bor i København
29 år
Udlært entreprenør- og maskinmekaniker
Producer og DJ
Dommer i ‘X Factor’ første gang i 2021

Thomas Blachman

Bor i København
58 år
Bachelorgrad i jazzkomposition og arrangement fra Berklee College of Music, Boston
Jazzmusiker, komponist, producer, forfatter.
Dommer i ‘X Factor’ første gang i 2008

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Her er værterne til Melodi Grand Prix

Offentliggjort for

den

Forfatter:

For anden gang bliver det den erfarne DR-vært Tina Müller og entertaineren Martin Brygmann, der skal føre hele Danmark gennem Dansk Melodi Grand Prix. Foto: Betina Garcia/DR (Arkivfoto)

Danmarks Radio (DR) har afsløret, hvem værterne bliver til Danske Melodi Grand Prix 2022. Desuden ligger det fast, hvor showet skal afholdes.

Når Dansk melodi Grand Prix 2022 afvikles, bliver det i Jyske Bank Boxen i Herning, afslører Danmarks Radio (DR).

Og for anden gang bliver det den erfarne DR-vært Tina Müller og entertaineren Martin Brygmann, der skal føre hele Danmark gennem Dansk Melodi Grand Prix, der løber af stablen den 5. marts.

I 2022-udgaven bliver showet afviklet med publikum. Det er nu to år siden, at det sidst skete – på grund af corona-pandamien.

Otte sange skal kæmpe om, at vinde Dansk Melodi Grand Prix 2022. Sangene offentliggøres i februar, forud for showet.

Dansk Melodi Grand Prix 2022 sendes direkte på DRTV og DR1 den 5. marts klokken 20.00. Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix starter den 23. september klokken 10.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Youtuberen Rasmus Kolbe deltager i “Vild med dans”

Offentliggjort for

den

Forfatter:

"Lakserytteren" Rasmus Kolbe skal være med i "Vild med dans". Her ses han ved et besøg hos Bog & Idé i Kolding Storcenter sidste år. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

“Vild med dans” får også selskab af Youtuberen Rasmus Kolbe – også kaldet “Lakserytteren”.

Den 18. sæson af “Vild med dans” får selskab af Youtuberen Rasmus Kolbe – kendt som “Lakserytteren”.

Han glæder sig til, at medvirke i programmet:

-Jeg glæder mig vildt meget til at begynde “Vild med dans”. Jeg er super nervøs for, om jeg overhovedet kan danse, for jeg er ikke en særlig disciplineret person. Det bliver også rigtig spændende at se, hvordan det bliver at jonglere i et tv-program, en YouTube kanal, en bogudgivelse og alle mine virksomheder på en gang. Den største udfordring bliver helt sikkert at få nok søvn, men så er jeg sikker på, at min dansemakker nok skal køre mig helt tør for energi, fortæller Rasmus Kolbe i en pressemeddelelse fra TV2.

Offentliggjorte nydansere

Mascha Vang, 42 år, bosiddende i Kolding, iværksætter, influencer og tv-kendis
Micki Cheng, 32 år, bagekendis
Pernille Blume, 27 år, elitesvømmer
Jacob Haugaard, 69 år, entertainer, sanger og skuespiller
Jimilian Ismaili, 27 år, sanger
Abdi Ulad, 30 år, marathonløber
Lise Rønne, 42 år, tv-vært
Jannie Faurschou, 71 år, skuespillerinde
Michelle Kristensen, 37 år, sundhedsekspert

Den 18. sæson af “Vild med dans” har premiere den 10. september klokken 20 på TV2.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reklame

Tags

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Populære artikler