Connect with us

Vonsild

Hund forsvundet: Ikke set siden onsdag

Offentliggjort for

den

My forsvandt onsdag ved 10.30 ved det grønne areal på Gejlhavegård og hunden er ikke set siden. Privatfoto.

En 11 år gammel hund er forsvundet og er ikke set siden onsdag.

Der er en større eftersøgning i gang i især Vonsild-området. My, der er en 11 år gammel Doberman tæve forsvandt onsdag ved 10.30-tiden fra det grønne område bag Gejlhavegård i den sydlige del af Kolding.

Hunden er ikke set siden.

– Vi frygter at der er tilstødt hende noget og hun har brug for hjælp, så vi beder også folk i området, om at tjekke deres haver, lader, kolonihavehuse osv. og om at holde øje, når de færdes i området. My er ikke farlig, men er meget reserveret/sky, og vil tage flugten, hvis man forsøger at indfange hende. Vi beder derfor folk der ser hende, om i stedet observere hende, eventuelt tage et billede af hende og omgående tage kontakt, til et af disse personer: Kirsten (ejer) 2662 1407, Mads 2525 9063, Yuni Mao 2887 7736 eller Pia 2741 9227, fortæller hundeejeren Kirsten i en efterlysning.

Hvis du vil hjælpe med eftersøgningen, kan du læse mere i denne Facebookgruppe.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vonsild

Stoppet i Vonsild: Yngre mand sigtet for spritkørsel

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Manden blev sigtet for mere end bare spirituskørsel.

En 25-årig mand fra Christiansfeld blev klokken 03.50 natten til søndag stoppet på Hjarupvej i Vonsild.

En patrulje fra Sydøstjyllands Politi stoppede manden, der kørte i en Toyota Corolla, da man havde mistanke om spirituskørsel.

Et tjek af den 25-årige mand viste, at det holdt stik. Men det var ikke det hele.

Inde i bilen fandt betjentene både amfetamin og hash. Så nu er manden sigtet for både spirituskørsel og for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, oplyser Sydøstjyllands Politi til Kolding Netavis.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

112

Brand på byggepladsen

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Her ses branden på byggepladsen i Vonsild. Privatfoto.

Der gik ild i en af maskinerne på byggepladsen.

Trekantbrand – station Kolding – rykkede fredag ved 13.15-tiden ud til en brand på Hirsevænget i Vonsild.

En af maskinerne på byggepladsen bag Langholm var brudt i brand. Brandvæsnet fik slukket ilden.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Vonsild

Så er der fodboldskole

Offentliggjort for

den

Forfatter:

I denne uge er der fodboldskole i Vonsild. Foto: BlumePress.

Igen i år er der fodboldskole i Vonsild.

DBUs fodboldskole løber af stablen flere steder i landet. I denne uge er der fodboldskole i Vonsild. Her deltager over 100 børn. Det foregår på banerne ved Vonsild Fodbold Klub.

Børnene deltager aktivt i træningen med en fodbold og de kan dermed blive bedre til at spille fodbold.

DBU Fodboldskole er en fodboldfest, som vækker følelser og skaber magiske øjeblikke, så børn, træner og leder får lyst til at komme igen år efter år.

På DBUs fodboldskole udfordres deltagerne teknisk, taktisk, fysisk og mentalt gennem 20 varierende træningspas, som tager udgangspunkt i DBUs nye uddannelse for børne- og ungdomstrænere. Øvelser som trænere kan tage med tilbage og implementere i den lokale klub.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Vonsild

Vonsild bliver udvidet med ny aktivitetsby

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Den røde markering viser det område der netop er solgt til KIF, hvor de nye aktiviteter placeres. Den gule markering viser den del af området, hvor første etape af KIF Padel Club er etableret, inkl. 7 hytter der bevares. Den blå markering viser de eksisterende tennisbaner, bowls og det fælles klubhus. Alle tre arealer til sammen kommer til at udgøre Aktivitetsbyen KIF. Pressefoto.

Det er en kæmpe udvidelse, der er på vej ved siden af Kolding Hallerne på den tidligere campingplads i Vonsild.

En række investorer og fonde er nu sammen med KIFs Hovedforening klar til at realisere planen om en aktivitetsby med både strandhåndbold, beachvolley, tennis, multibaner, udvidelse af padel og meget mere, oplyses det i en pressemeddelelse.

Det er Kolding Kommune, der netop har solgt grunden til KIF. Dermed kan begge parter realisere et ønske om at samle både unge og ældre til aktiviteter på området.

Det er en grundlæggende idé om at udvide centerets idræts- og oplevelsesmuligheder med en aktivitetsby til glæde for folkesundheden, samt etablere et samlingspunkt for familier og borgere i kommunen.

Oplevelser tilgængelige for alle

Udviklingen af hele området skal give oplevelser med tilgængelighed for alle.

-Det har længe været byrådets ønske at lave en idrætsby. Stadion bliver jo, hvor det er i dag, men så får vi en ny idrætsbydel i Vonsild i tæt samarbejde med KIF. Det glæder mig meget, at det endelig kan realiseres, så Koldings borgere har alle disse tilbud samlet et sted, fortæller borgmester Jørn Pedersen (V).

Området vil byde på en udbygning af KIF Padel Club med et supplerende center, hvor der etableres en World Padel Tour bane med tilskuerpladser, 9 doublebaner, 2 singlebaner samt opvarmningsområde og loungeområder. Dermed runder KIF Padel Club 20 padelbaner og bliver et af landets største padelcentre.

Der planlægges endvidere overdækkede strandhåndboldbaner sammen med beachvolley, et overdækket center med multibaner, teqball, panne street baner, samt et overdækket center med tennis.

Fælles servicebygning

En fælles servicebygning i to etager tilbyder omklædning, ophold, klubhus, materialeopbevaring og muligheden for golfsimulator mv. Udeområdet byder på en række aktiviteter som crossfit/fitness, klatrevægge, udendørs bordtennis, ligesom der planlægges 136 parkeringspladser ekstra i området.

-Det er vores opfattelse, at der er et stort behov for disse aktiviteter i Kolding, og at vi sammen vil skabe nogle unikke rammer for socialt sammenhold, fællesskaber og idræt, der vil give et fantastisk liv i området. Her vil der være plads til alle i en familie, fordi der er så mange forskelligrettede aktiviteter, men også familiespil- og aktiviteter man kan være sammen om, samtidig med at man får motion, fortæller Morten Bugge, initiativtager til Aktivitetsbyen KIF.

Nu går arbejdet i gang med at få tegnet området færdigt i detaljer, og i den forbindelse vil byens borgere blive inddraget i den endelige planlægning. Kreative ideer og ønsker til aktiviteter vil blive modtaget med glæde.

Forventningen er, at Aktivitetsby KIF kan stå klar i løbet af 2022.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Vonsild

Bilbrand skaber kø på motorvejen

Offentliggjort for

den

Forfatter:

En tyk sort røg kunne ses fra bilbranden. Foto: Elo Christoffersen.

En bil er brudt i brand på motorvejen.

Trekantbrand rykkede ved 13.15-tiden ud til en bilbrand på den sønderjyske motorvej mellem Vonsild og Kolding Syd. En bil var brudt i brand. En tyk sort røg kunne ses på afstand.

Branden har stoppet trafikken på motorvejen og hurtigt var der en større kø på motorvejen.

I følge Vejdirektoratet er der et sport farbart. Politi og Trekantbrand er på stedet.

OPDATERING

Vejdirektoratet oplyser, at motorvejen igen er farbar i begge spor.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reklame

Tags

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Populære artikler