Connect with us

Sport

Lokal sejler til EM: Sådan kan du støtte Frederikke

Offentliggjort for

den

Frederikke Nissen skal til EM i Slovenien. Det er dog dyrt. Privatfoto.

Kolding-sejleren skal til EM. Men det er dyrt og derfor modtager hun gerne en håndsrækning rent økonomisk.

Frederikke Nissen, der er sejler fra Kolding Sejlklub, har kvalificeret sig til EM i optimistjolle, der foregår i Slovenien i uge 43.

Frederikke Nissen sejler optimistjolle på højt plan, ikke kun I Danmark, men også internationalt.

Hele vinteren og igennem hele foråret har Frederikke intensivt sammen med sine sejler venner trænet intensivt på Kolding Fjord eller i Lillebælt ud for Fredericia.

I uge 7 deltog hun på en træningscamp i Barcelona for at få mulighed for at udvikle og forberede sig til forårets udtagelsesstævner til VM og EM. Udtagelsesstævnet blev afviklet med sejladser i Fåborg og sluttelig i Kerteminde og lige nu er Frederikke i fuld gang med at træne sig selv op i de specifikke detaljer, der er gældende for sejlads i optimistjolle, og for at gøre sig klar til EM i Slovenien.

Det er dog dyrt, at deltage i sådan et stævne og løber op i omegnen af 30.000 kroner. Derfor er der oprettet en indsamling, hvor man kan støtte Frederikke Nissen økonomisk, så hendes egenbetaling bliver mindre. I skrivende stund er der indsamlet 2.600 kroner.

Indsamlingen finder du her…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Fodbold

Ligaholdets cheftræner forlader KoldingQ

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Kvindeligaholdet i Gjensidige Kvindeliga hos KoldingQ skal have ny cheftræner. Den nuværende cheftræner, Anders Jensen, har opsagt sin stilling. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Holdet i Gjensidige Kvindeligaen skal have ny cheftræner. Anders Jensen skifter til Middelfart Boldklub.

Kvindeligaholdet i Gjensidige Kvindeligaen hos KoldingQ skal have ny cheftræner. Den nuværende cheftræner, Anders Jensen, har opsagt sin stilling. Han tiltræder stillingen som cheftræner hos Middelfart Boldklub. Kontrakten løber frem til 30. juni 2024.

Bestyrelsesformand hos KoldingQ, Niels Sterndorff, ærgrer sig over, at Anders Jensen forlader klubben:

-KoldingQ har været inde i en rivende udvikling de seneste år og ikke mindst de sidste 2 år med Anders Jensen i spidsen for vores kvindeliga hold. Derfor er jeg meget ked af, at Anders skifter til Middelfart, men ønsker ham alt muligt held og lykke med den nye spændende udfordring og vil gerne sige Anders tak for en fantastisk indsats i KoldingQ. Nu ser vi frem til en stærk afslutning på sæsonen og mod et spændende 2022, siger Niels Sterndorff.

Cheftræner Anders Jensen siger:

-Jeg er meget taknemlig for de to år, jeg har haft i KoldingQ og det er med en vis vemod, at jeg siger farvel til pigerne, mine gode kollegaer og samarbejdspartnere. Omend at projektet med Kolding IF er spændende, har jeg vurderet at tilbuddet fra Middelfart var det helt rigtige for mig og mine planer for min videre karriere. Jeg ser nu frem til at slutte sæsonen ordentligt af, inden jeg drager videre til Middelfart.

Anders Jensen afslutter efterårssæsonen hos Kolding inden han drager videre til Middelfart Boldklub. Hans sidste kamp i KoldingQ bliver den 20. november, hvor KoldingQ møder FC Thy-ThistedQ på udebane.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Fodbold

Kolding delte point med HIK

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Kolding IF spillede lørdag uafgjort 1-1 mod HIK. Foto: BlumePress.

Kampen endte uafgjort 1-1.

Kolding IF var lørdag eftermiddag i kamp i 2. division. HIK gæstede Autocentralen Park i Kolding.

Kampen endte med et point til begge hold. Slutresultatet blev 1-1. Der var 507 tilskuere til dagens kamp.

Kolding IF skal igen i kamp på tirsdag, hvor de i Sydbank Pokalen møder Nykøbing FC. Kampen spilles i Kolding med kampstart klokken 19.

Næste søndag spiller Kolding IF sin næste kamp i 2. division, hvor holdet på udebane møder Thisted FC.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Motorsport

Bastian Buus tog suveræn dobbeltsejr i Barcelona

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Bastian Buus sikrede dobbelt podium i GT4-comeback på Circuit de Barcelona-Catalunya. Foto: Bastian Buus Racing.

Bastian Buus sikrede dobbelt podium i GT4-comeback på Circuit de Barcelona-Catalunya.

Det var en travl, men udbytterig weekend for Bastian Buus fra Nr. Bjert ved Kolding, som lørdag-søndag sikrede to sejre i det europæiske GT4-mesterskab og samtidig gjorde stærk figur i finalen i GT3-mesterskabet GT World Challenge Europe.

Den 18-årige danske racerkører stillede op i GT4 European Series i en Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport med tyske Joel Sturm, mens han i GT3-løbet delte Team Allied-Racings Porsche 911 GT3 R med Joel Sturm og schweiziske Julien Apothéloz.

-Det har været en enormt travl weekend, men det har også været fantastisk at hjælpe teamet i to forskellige mesterskaber. Det var en kæmpe udfordring at skulle skifte rundt mellem to meget forskellige racerbiler og hele tiden omstille sig mentalt, men det har netop også givet mig en masse ny viden og ikke mindst en masse ekstra banetid, lyder det fra Bastian Buus.

-Det gik rigtig godt i GT4, hvor vi kørte en god kvalifikation og lykkedes med at vinde begge weekendens løb, endda med en generel sejr i lørdagens løb. Desværre fik vi også en straf, da vores dæktryk var 0,02 bar for lavt inden starten. Det betød, at vores vinderpokal blev taget fra os og givet videre, men vi fik den hurtigt tilbage igen, da vores konkurrent ikke mente, at den var velfortjent. Det var fedt at kunne sætte sig ind en GT4-racer igen og vinde, og frem for alt var det fantastisk at kunne levere to stærke resultater til teamet.

-Det gik knap så godt i GT3-løbet, hvor vi ikke lykkedes med at ramme det optimale setup. Vi kæmpede derfor med farten under både kvalifikation og løb, hvor vi ikke var hurtige nok til at kæmpe med om en topplacering i klassen. Jeg fik lov til at starte løbet, hvilket var ret fedt, men også vildt kaotisk med næsten 50 biler i det samlede felt. Det lykkedes mig at hente et par positioner, inden jeg gav bilen videre, og vi kørte generelt et okay ræs, vores udfordringer taget i betragtning. Desværre blev vi påkørt i løbets sidste halve time og måtte udgå med et smadret hjul, fortæller Bastian Buus.

-Enormt ærgerlig afslutning. Det havde været fedt for hele holdet at gennemføre og få bilen i mål. Er dog glad og taknemmelig for, at jeg for tredje løb i træk fik lov til at hjælpe teamet i deres GT3-indsats. Håber ikke, at det er sidste gang, dét sker.

Næste udfordring for Bastian Buus og resten af Team Allied-Racing er ottende og sidste afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland, som afvikles på tyske Hockenheim den 22. til 24. oktober. Her skal Buus forsøge at erobre titlen i rookiemesterskabet, hvor han i øjeblikket holder en andenplads.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Svømning

14-årig svømmetalent vinder sølv

Offentliggjort for

den

Forfatter:

14-årige Ane Christensen vandt en sølvmedalje i 1500 meter frisvømning. Privatfoto.

14-årige Ane Christensen vandt i weekenden en sølvmedalje.

De 10 bedste junior- og seniorsvømmere fra Kolding Svømmeklub var i weekenden til vestdanske mesterskaber i Vejle.

Der blev svømmet masser af løb og der var personlige rekorder for svømmerne.

På sidstedagen blev det til medalje til 14-årige Ane Christensen. Hun vandt en sølvmedalje i 1500 meter frisvømning, og her svømmede hun også en personlig rekord.

Desuden kvalificerede flere af Kolding-svømmerne sig til finalerne i løbet af weekenden. Det gjaldt for Cille Christensen, Ane Christensen, Frederikke Skau Hansen, Victoria Fræhr Piihl og William Ohrt.

De øvrige svømmere, der deltog fra Kolding, var Johanne Heilmann, Lasse Thulstrup, Daniel Busk, Christian N. Christensen og Asger Als Olsen.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Fodbold

Ligaholdet taber til Brøndby

Offentliggjort for

den

Forfatter:

KoldingQ tabte 0-1 til Brøndby. Foto: BlumePress.

I kvindeligaen tabte KoldingQ 0-1 til Brøndby.

KoldingQ spillede søndag eftermiddag kamp i kvindeligaen. På Autocentralen Park var Brøndby på besøg.

Det blev til et nederlag på 0-1 til Brøndby, der scorede kampens enlige mål i det 36. minut.

Dagens KoldingQ’er blev Emma Hoppe.

KoldingQ skal igen i kamp den 17. oktober, hvor holdet på udebane møder HB Køge.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reklame

Tags

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Populære artikler