E45: Godt begyndt er halvt fuldendt

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen 13 april 2021
Opdateret 13/04/21 6:15

Læserbrev af Knud Erik Langhoff (C), borgmesterkandidat, Mariavej 9, 6091 Bjert.

E45: Godt begyndt er halvt fuldendt – men det betyder, at den sidste halvdel mangler.

I 2019 kunne vi glæde os over, at de daværende regeringspartier, C, V, LA og partiet DF, fremlagde planer for udvidelse af motorvejen ved Kolding. I april 2021 er vi så alle vidner til, at den nuværende regering sammen med støttepartierne kommer med et udspil til infrastrukturudbygning, hvor udvidelse af motorvejen ved Kolding igen er med.

Det er igen en rigtig opløftende meddelelse for de mange bilister, der dagligt passerer Kolding på motorvej E45, hvor der meget ofte er voldsomme kødannelser, farlig trafiktæthed og høj uheldsfrekvens.

Aftalen om udvidelse af motorvejen med det tredje og måske fjerde spor på en del af strækningen ved Kolding er helt fantastisk, men der er stadigvæk ikke truffet endelig beslutning om udvidelsen.

Jeg opfordrer derfor alle, uanset partifarve, der har mulighed for at påvirke beslutningen, til at intensivere indsatsen og derved sikre at udvidelsen bliver en realitet.

Det Konservative Folkeparti vil arbejde for en borgervenlig, samfundsnyttig og gnidningsløs trafikafvikling, også på E45, også ved Kolding. Vi vil udvise hensyn til den samfundsøkonomiske belastning, der efter vores mening bliver alt for høj når borgere bruger ekstra tid til transport, bilerne bruger unødvendig brændstof i køerne og man går på kompromis med sikkerheden i trafikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *