Kolding Netavis

Boliger og boliger med støtte og hjælp til handikappede unge

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Læserbrev af Villy Søvndal (SF), social- og arbejdsmarkedsudvalgsformand, Gl. Bjert 39c, 6091 Sdr Bjert.

Det er spændende at vende tilbage som formand og igen arbejde med socialområdet, hvor vi med den nye forvaltningsstruktur får ansvaret for både social- og arbejdsmarkedsområdet.

Og det giver rigtig god mening.

Det er jo her vi har ansvaret for de mennesker, der har brug for en hjælpende hånd til at finde deres plads i fællesskabet eller til uddannelse og job eller pension.

Der er nok at tage fat på:

Den seneste tid har der været en debat om for dårlige tilbud til unge mennesker med handikap. Jeg deltog selv i et møde i maj måned med forældre til unge med handikap, der var bekymrede for deres børn. De syntes deres unge manglede hjælp og støtte til at klare hverdagens krav. De syntes, der manglede boliger og boliger med støtte og hjælp og gerne i nærheden af andre unge i samme situation og gerne i form af opgangsfællesskaber. Det er efter min opfattelse en pligtopgave for det nye byråd at sikre bedre forhold for disse unge.

Det tidligere udvalg har lavet en genopretningsplan,og jeg vil bruge mine kræfter på at få de mange gode forslag, som er udarbejdet i dialog med forældrene, virkeliggjort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *