Kolding Netavis

Bastian Buus vil tilbage i top-tre

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Porsche Motorsport.

Efter en skuffende afdeling på Lausitzring er Bastian Buus fra Nr. Bjert klar til at give den en skalle, når næstsidste afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland afvikles på Sachsenring denne weekend. Danskeren vil slutte mesterskabet på podiet.

Der lagt op til en spændende afslutning for Bastian Buus i det tyske Porsche Carrera Cup-mesterskab. Den 19-årige dansker stiller den kommende weekend op til næstsidste afdeling, hvor det er målet at komme tilbage i top-tre i den samlede stilling efter et skuffende ræs på Lausitzring for fire uger siden.

-Jeg skal på podiet i mesterskabet, så enkelt er dét. Det kræver, at jeg kører to stærke afdelinger som afslutning på sæsonen, og derfor skal det sidde lige i skabet denne weekend. Seneste afdeling på Lausitzring var skuffende, da jeg trods min første pole i serien ikke lykkedes med at slutte på toppen. Denne weekend skal være anderledes. Jeg har umiddelbart gode minder fra Sachsenring, hvor jeg kørte to stærke Carrera Cup-løb sidste år, så med en god kvalifikation er jeg sikker på, at vi nok skal kunne være med til at kæmpe om et topresultat. Målet er at være tilbage i top-tre, når weekenden er ovre, lyder det fra Bastian Buus.

Bastian Buus holder inden sæsonens to sidste afdelinger en fjerdeplads i 2022-udgaven af Porsche Carrera Cup Deutschland. Danskeren har 161 point mod anden- og førstepladsens henholdsvis 190 og 192 point. Med fire løb tilbage på kalenderen og 25 point at køre om i hvert ræs, er der stadig gode muligheder for et mesterskabspodie til danskeren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel