Kolding Netavis

Spansk trio besøger Nicolai

Trío Pérez Iñesta giver koncert i Nicolai Scene. Pressefoto.

Spanske Trío Pérez Iñesta gæster Nicolai Scene med værker af Mozart, Nielsen og Messiaen.

Torsdag kan man opleve en klavertrio i verdensklasse, når spanske Trío Pérez Iñesta giver koncert i Nicolai Scene i Kolding. Trioen medbringer også fem deltagere fra den 10. Holstebro Masterclass.

Trío Pérez Iñesta består af violinist Gala Pérez Iñesta, cellist Luiz Zorita og pianist Claudia Pérez Iñesta. Gala og Claudia Pérez Iñesta er født i Spanien, og de er begge uddannet i den spanske provins Asturias. De debuterede i 2002 med Trio Pérez Iñesta, hvor de spiller sammen med deres bror.

Efter de var færdige med deres uddannelse begyndte de at spille sammen med Luiz Zorita. Han er solocellist i Vorarlberg Symfoniorkester og spiller ofte med Mahler-kammerorkestret og Chamber Orchestra of Europe. Gala er kammermusiker og violinlærer i Madrid, hvor hun har sin egen koncertserie i koncertsalen CentroCentro, mens Claudia, efter en periode som pianist ved teatret i byen Heidelberg, pt. bor i Berlin og arbejder, ud over sit virke som freelance-pianist, på den litteraturvidenskabelige afdeling af universitetet i Potsdam.

På programmet er værker af Mozart, Nielsen og Messiaen.

De fem deltagere fra Holstebro Masterclass er Toke Hansenius (violin), Kirsten Wilbrandt Kjær (bratsch), Johannes Bærentzen Pihl (bratsch) og Sophie Kalina Hildeshejn (cello).

Koncerten starter klokken 19.30. Billetter kan købes på nicolai.kolding.dk.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *