Connect with us

Grønninghoved

Politisk enighed om højvandssikring

Offentliggjort for

den

Her ses Tobias Jørgensen (V), Elvis Comic (A) og Tanya Buchreitz Løwenstein (V). Pressefoto (Arkivfoto)

Der er politisk enighed om højvandssikring ved Grønninghoved-Binderup.

Klimasikringsprojektet har været længe undervejs, men er endeligt skudt til hjørne på grund af massiv modstand blandt de lokale borgere i området Grønninghoved-Binderup.

– I Teknik- og Klimaudvalget er vi enige om, at den politiske tid er bedre prioriteret på andre projekter, da en højvandssikring som projekteret har usædvanlige lange udsigter. Derfor derfor parkerer vi nu projektet. Medlemmer af Teknik- og Klimaudvalget bakker op, om de individuelle løsninger og mindre fælles løsninger, fortæller Elvis Comic (S), Tanya Buchreitz Løwenstein (V) og Tobias Jørgensen (V) i en pressemeddelelse.

– Som kommune skal vi understøtte og imødekomme de ønsker, der er for individuelle løsninger, så folk der ønsker, eksempelvis at hæve deres sokkel eller etablere en støttemur, har mulighed for det, siger Tobias Jørgensen (V).

Elvis Comic (S) tilføjer:

– At når der ikke er opbakningen blandt befolkningen, så er det svært, at pådutte borgerne en egenbetaling på omkring 30.000-40.000 kroner. Når vi arbejder med borgernes centrum og borgerinddragelse, så skal vi også lytte til borgerne i lokalområdet.

Tanya Buchreitz Løwenstein (V) tilføjer at det naturligvis er ærgerligt at vi må afbryde en igangværende proces, men når at borgerne i området så tydeligt, udtrykker et nej, så giver det ikke mening, at arbejde videre med projektet på nuværende tidspunkt.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Grønninghoved

Campingindehaver: -En mærkværdig sæson

Offentliggjort for

den

Forfatter:

“Helt igennem en mærkværdig sæson”. Sådan lyder det fra indehaveren af campingpladsen.

Hos Grønninghoved Strand Camping har ægteparret Else og Niels Gaj Nielsen, som driver campingpladsen, været spændte på, hvordan august måned skulle gå.

Indtil nu har der været 12 meteorologiske sommerdage i august – det vil sige dage, hvor temperaturen har været over 25 grader. Og det mærkes i Grønninghoved:

– Det gode vejr har gjort, at danskerne holder ferie herhjemme. Men vi mangler udenlandske turister – især hollændere. Men at danskerne holder ferie herhjemme gør, at det ser rigtig godt ud, fortæller Niels Gaj Nielsen til Kolding Netavis.

Der bliver ikke slået rekord i år, men det ender – trods coronakrisen med – at det bliver en fornuftig sæson:

– Det ender med det vi betegner, som en god sæson. Det er vi slet ikke i tvivl om, tilføjer indehaveren af campingpladsen.

Historisk dårligt vejr i juli

Juli slog en slags rekord – en kedelig rekord og blev det næstkøligste juli måned nogensinde.

– Juli var ikke særlig god – især uge 28. Men uge 29 og 30 var ikke så ringe, som folk vil gøre det til. Vi har haft masser af mennesker og fuldt hus. Så vi har ikke noget, at klage over. I juli har vi hentet det, som vi manglede i foråret, forklarer Niels Gaj Nielsen.

Trods coronakrise ser campingsæsonen 2020 acceptabelt ud for Grønninghoved Strand Camping:

– Vi får en god, men mærkværdig sæson. Det har været mærkeligt hele vejen igennem. I påsken var der helt stille. Alle, der havde bestilt til påsken, meldte afbud og alle udlændinge sendte afbud. Så det var sådan noget mærkeligt noget med, at folk gemte sig inde i teltene og der var ro alle steder, slutter Niels Gaj Nielsen.

Grønninghoved Strand Camping slutter sæsonen 2020 den 15. september.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tags

januar 2022
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Populære artikler