Kolding Netavis

Nytårsforsæt: -Vi fortsætter

Læserbrev af Hans Holmer (SF), gruppeformand, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

I disse dage er det populært med nytårsforsætter. I SF har vi i stedet lavet et nytårsfortsæt – altså med t. Vi vil nemlig i det nye år fortsætte, hvor vi slap i 2019.

Vi vil fortsat kæmpe for kommunens børn. Vi kunne have Danmarks bedste folkeskoler og daginstitutioner i Kolding Kommune, men et flertal i byrådet har valgt, at der skal spares 40 mio. kr. på området i 2020. Lad os nu investere i vores børn i stedet at spare på dem. Ved at investere i folkeskoler og daginstitutioner kan vi give vores børn gode rammer, hvor de trives og udvikles og dermed får en bedre fremtid.

Kampen fortsætter også for vores udsatte. Der er skåret ubeskriveligt meget på forebyggende indsatser for udsatte børn og voksne. Vores væresteder som De Frie Fugle, Cafe Paraplyen, Folkekøkkenet og Regnbuen er ramt urimeligt hårdt af besparelser. Det skyldes nok desværre, at brugerne er mindre højtråbende end mange andre samfundsgrupper, og derfor er det nemt at skære her. Vores udsatte har sjældent en stemme selv, så i SF vil vi fortsætte med at give dem én.

Vores opråb handler om fremtiden. Vi kan nemlig gøre den bedre i Kolding Kommune – hvis vi vil. Det vil vi i SF. Vi vil vise en ny retning hvor der skabes trygge rammer for vores børn, så de trives og udvikles og en ny retning, hvor vi behandler vores udsatte mennesker med værdighed. Godt Nytår.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *