Kolding Netavis

Masser af jazz i Nicolai for børn

Hej Jazz spiller sange, historier og instrumentalnumre og udfolder musikkens fantasifulde væsen og inspirerer børnene. Pressefoto.

I efterårsferien er der for tredje år i træk masser af jazz hos Nicolai for børn, når de sammen med Jazz i Trekanten og Copenhagen Jazz Festival præsenterer Jazz for Kids.

I skolernes efterårsferie er der igen mulighed for at høre jazz for børn hos Nicolai for børn. Du kan opleve musik fra den øverste hylde af det danske jazz-landskab, når Nicolai for børn i samarbejde med Jazz i Trekanten og Copenhagen Jazz Festival d. 13. – 16. oktober byder på Jazz for Kids. På programmet er Copenhagen-Cuba, Kristin Korb Trio, Mames Babegenush og Hej Jazz. Alle koncerter starter kl. 11, og på grund af covid-19 situationen bliver de afholdt i et stort telt i Nicolai Gården. Det betyder også, at der skal købes billet til koncerterne på www.nicolai.kolding.dk.

Der lægges ud tirsdag med Copenhagen-Cuba, der fortolker den musikalske arv fra Cuba med lige del spilleglæde, energi og passion.

Onsdag præsenterer Kristin Korb Trio let tilgængelig og lækker mainstream jazz. Trioen fortolker kendte og mindre kendte jazzstandarder og fortæller historier på en varm, overraskende og ligefrem facon.

Østeuropa møder Skandinavien torsdag, når Mames Babegenush udfolder deres spændende, energiske og dynamiske musikunivers.

Rosinen i den populære pølseende er Hej Jazz, der spiller sange, historier og instrumentalnumre og udfolder musikkens fantasifulde væsen og inspirerer børnene fredag.

– Det er med stolthed, at vi præsenterer årets program til Jazz for Kids i Nicolai for børn. Det er nogle af landets bedste jazzmusikere, børnene og deres voksne kan opleve i efterårsferien. Jeg håber, de kommer til at mærke helt ind i kroppen, at jazzmusik kan være for alle, siger eventkoordinator Jon Hededal.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *