Kolding Netavis

Lufthavnschef tilfreds med tilslutningen til actiondag

Publikum kunne komme med en tur i denne helikopter. Her er den ved at lette med passagerer. Foto: Elo Christoffersen.

Lufthavnschef Glenn Lundt var tilfreds med lørdagens tilslutning til “Actiondag 2018”.

For fjerde gang var der “Actiondag” i Kolding Lufthavn. 4000 personer tog turen til lufthavnen i udkanten af Vamdrup, skriver TV Syd.

Lufthavnen byder indenfor, blandt andet for at vise naboerne, hvad Kolding Lufthavn laver. For der larmes engang imellem i lufthavnen – og det kan nogle gange give en klage, men det sker sjældent, forklarer lufthavnschef Glenn Lundt til TV Syd.

Den primære grund til at invitere offentligheden indenfor er dog at vise lufthavnen og dens virksomheder.

– Vi oplever, at der er mange, der ikke aner, at her er en lufthavn, men faktisk omsætter virksomhederne her for trekvart milliard kroner om året, fortæller Glenn Lundt til TV Syd.

Flymaskiner og rappe biler

Ved “Actiondag 2018” kunne man både se flymaskiner, rappe racerbiler, specialbiler og sammen med Kolding Automobil Club kunne man for 50 kroner få en tur i Folkeracer biler på græsmarken ved lufthavnen.

Hjemmeværnet deltog også og viste interesserede, hvilke opgaver man som almindelig borger kan være med til at løse. Flyvevåbnet fortalte om, hvilke spændende uddannelser du kan få i Forsvaret.

Der var også mulighed for at prøve Faldskærmsklubbens nye frit falds simulator, hvor man kunne mærke vinden blæse vildt og se sig selv i frit fald fra en flyvemaskine med 360 graders VR-briller på.

Du kan se billeder fra “Actiondag 2018” i galleriet længere nede på siden…

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *