Connect with us

Kendte

Komiker bliver morgenvært på Radio 100

Offentliggjort for

den

Morgen på Radio 100-værterne Oliver Routledge, Jacob Wilson og Anne Lavendt. Foto: Bauermedia.
Morgen på Radio 100-værterne Oliver Routledge, Jacob Wilson og Anne Lavendt. Foto: Bauermedia.

Bauer Media ansætter Jacob Wilson som ny morgenvært på Radio 100.

Radio 100 opruster igen på værtsfronten og ansætter komiker Jacob Wilson som ny vært på Morgen på Radio 100. Her vil han alle hverdage fra klokken 6 til 10 give lytterne en 100 procent sjov morgen krydret med masser af god musik sammen med de to værtskolleger Anne Lavendt og Oliver Routledge.

Målet er at lave et underholdende og sprudlende morgenprogram i et højt tempo med kærlighed til comedy.

-Radio er et af de medier, jeg bedst kan lide at arbejde med, så jeg glæder mig meget til igen at komme i gang med at lave morgenradio. Og så glæder jeg mig til at arbejde sammen med de fantastiske værter som allerede er på stationen, siger Jacob Wilson, der også tidligere har været vært på netop Radio 100.

Fast plads på de danske comedyscener

De senere år har Jacob Wilson primært haft fast plads på landets største comedyscener som en af de mest garvede og efterspurgte komikere. Han har arbejdet som tekstforfatter på satire- og comedyprogrammer på blandt andet TV 2, TV 2 Zulu og DR, ligesom han også selv har været underholdningsvært i populære tv-formater som Live fra Bremen og Bingo Banko.

Af samme årsag har det stor betydning for Jacob Wilson, at Radio 100 siden august er blevet relanceret som en comedykanal, hvor man som lytter kan møde landets største komikere.

-Ved at fokusere på comedy kan vi skabe en tone og stemning, som er anderledes og måske også lidt mere grænsesøgende i forhold til medie og format. Og så er det dejligt bare at kunne arbejde med det, jeg elsker at lave, tilføjer Jacob Wilson.

Morgen på Radio 100 med Jacob Wilson, Anne Lavendt og Oliver Routledge kan høres alle hverdage mellem klokken 6 og 10 fra mandag den 3. januar.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Bolig

Minister har solgt sit rækkehus på rekordtid

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Joy Mogensen ses her ved et tidligere besøg i Kolding. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Fem dage. Det var alt, hvad der skulle til, før landets tidligere kirke- og kulturminister Joy Mogensen fik solgt sit rækkehus i Roskilde, som kom på markedet lige før årsskiftet.

Ikke nok med at det gik lynhurtigt, så kan Mogensen også glæde sig over, at hun har fået mere for hjemmet end efterspurgt, skriver boligmediet Boliga.dk.

Den nye ejer har nemlig ifølge det netop tinglyste skøde givet 5.050.000 kroner for det 140 kvadratmeter store byhus midt i domkirkebyen, hvor Joy Mogensen i en årrække – før hun satte sig på ministertaburetten – gjorde sig som byens borgmester.

Det er 255.000 kroner mere end udbudsprisen på lige under 4,8 millioner kroner, der fulgte med, da det fem værelsers store hjem kom til salg hos den lokale mæglerbutik Hensrik lige før jul.

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik.

Ikke nok med at salgsprisen er endt et stykke over udbudsprisen, så det også hele 1,2 millioner kroner mere, end hvad Joy Mogensen selv gav for huset i 2019.

Langt hurtigere end gennemsnittet

Blot fem dage på det offentlige marked inden et salg er lidt af et særsyn, selv efter et år, hvor salgstiderne ifølge tal fra Boliga.dk er faldet dramatisk over stort set hele landet.

I Roskilde Kommune tog det nemlig i gennemsnit 70 dage eller lidt mere end to måneder at sælge et hus i 2021, hvor den tidligere minister til sammenligning altså blot skulle vente i under en uge, før hun med sikkerhed kunne begynde at folde flyttekasser og pakke ned med et salg i rygsækken.

Joy Mogensen var socialdemokratisk minister i den nuværende regering i godt og vel to år, før hun sidste sommer forlod posten. Hun tager i øjeblikket en pause fra politik og er netop blevet mor.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Casper Christensen scorer gevinst

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Boligkompagniet København.

Storentertaineren Casper Christensen og fruen Isabell Christensen solgte deres store villa i Hornbæk, Nordsjælland sidste år – og det med en pæn gevinst.

Handlen af parrets 314 kvadratmeter store hjem er nemlig netop blevet tinglyst, og denne afslører, at Christensen har fået intet mindre end 20,9 millioner kroner for deres nu tidligere adresse. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Ejendommen blev oprindeligt udbudt til salg i januar 2021, den gang lød prisen på 24 millioner kroner – men efter ganske kort tid på markedet blev prisen justeret 12 procent ned til 21 millioner kroner, der således også var den pris, der stod på salgsopstillingen, da huset i sommer blev solgt.

Liebhaveri i ferieby

Christensen-parret købte selv huset i 2019 for 11,4 millioner kroner – og har således ikke boet længe i den nordsjællandske kystby, der nok særligt er kendt for sit yderst attraktive og eksklusive sommerhusmarked, som er blandt landets absolut dyreste.

I sin tid under til salg-fanerne stod huset da også udbudt som både en villa og en fritidsbolig. Ligegyldigt hvordan de nye ejere påtænker at bruge deres nyerhvervede adresse, kan de se frem til et stort landkøkken, stue, forældresoveværelse, børneværelser og blandt andet også et påklædningsværelse.

Villaen blev af ejendomsmæglerfirmaet Boligkompagniet, der har stået for handlen, beskrevet som ”en drøm” i salgsmaterialet.

Ifølge Boliga.dks oplysninger rykker Casper og Isabell Christensen ikke helt ud af det nordsjællandske – parret har nemlig købt et stort landsted i Harreshøj ved Esrum Sø i Tikøb.

Casper Christensen har i en lang årrække været toneangivende i den danske underholdningsbranche med succeser som blandt andet Tæskeholdet, Langt Fra Las Vegas og ikke mindst Klovn på CVet.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Casper Christensen har købt nyt landsted

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Elbæks Ejendomsmægler.

Sidste år solgte den landskendte komiker Casper Christensen og fruen Isabell Christensen deres hus i Hornbæk – og nu har de investeret i et nyt sted i det nordsjællandske.

16 millioner kroner har Christensen-familien betalt for en 375 kvadratmeter stor lystejendom i Harreshøj ved Esrum Sø i Tikøb med knap fem hektar grund og et erhvervsareal til. Det skriver boliga.dk.

Salget er foretaget disket – altså udenom det offentlige marked – men bekræftes uden yderligere kommentarer overfor Boliga.dk af ejendomsmægler Farnaz Elbæk fra liebhavermæglerkæden Elbæks Ejendomsmægler, der har stået for handlen.

I salgsmaterialet fra ejendomsmægleren beskrives ejendommen blandt andet som et ”velbevaret refugium” med egen skov, sø og blandt andet også en udendørs, opvarmet saltvandspool.

Hornbæk-villa solgt

Casper Christensen, der gennem sin karriere har gjort danskerne sit selskab i programmer som Husk Lige Tandbørsten, Langt Fra Las Vegas og Klovn, udbød sin villa i Hornbæk til salg for godt et år siden, og kunne ifølge Boliga.dks oplysninger notere ejendommen som solgt i sommer.

Præcis hvad parret har fået for Hornbæk-adressen er dog fortsat ukendt, da handlen endnu ikke er tinglyst – dog lød den seneste udbudspris på ejendommen på hele 21 millioner kroner.

Ifølge flere medier herunder Se og Hør og Ekstra Bladet overtager Casper og Isabell Christensen deres nye adresse til august.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Ikonisk Matadorvilla solgt for stort millionbeløb

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Lützau.

Måske ikke så overraskende for de mange, der har fulgt Mads Skjerns forretningseventyr i hitserien Matador, er det ikke småpenge, der netop er blevet betalt for Skjerns residens i Holte.

Ejendommen, der lægger facade til Skjerns hjem i serien, er nemlig netop blevet solgt for intet mindre end 45 millioner kroner, skriver boligmediet Boliga.dk.

Det 360 kvadratmeter store hus fordeler sig på 15 værelser og ligger på en stor grund med egen tennisbane direkte ned til Furesø i den attraktive københavnerforstad Holte.

Selvom salgsprisen ned til det sidste nul er identisk med den seneste pris, ejendommen stod udbudt til salg for hos liebhavermægleren Lützau, vidner salgshistorikken på Boliga.dk om et noget længere salgsforløb.

Huset har nemlig været udbudt til salg af flere omgange og hos flere forskellige mæglere i løbet af de seneste år, hvor det, da prisen var på sit højeste, stod udbudt til salg for 59,5 millioner kroner.

Omvendt har udbudsprisen på villaen også været ”nede” på 42,5 millioner kroner i begyndelsen af 2020. Med til historien hører dog, at størrelsen på den den medfølgende grund har varieret mellem udbuddene.

Flere erhvervsmænd på adressen

Det er ikke kun den fiktive erhvervsfamilie fra Matador, der har haft navn på døren til den eksklusive adresse.

Adressen har nemlig i hvert fald siden 50’erne været ejet af familien Hallas-Møller og Øvlisen, der begge har besiddet store poster i Novo Nordisk-koncernen.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Musik

Ronnie Spector død: Huskes blandt andet for “Be my baby”

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Ronnie Spector er død efter kort tids kræftsygdom. Hun blev 78 år. PR-billede (Arkivfoto)

Ronnie Spector døde efter kort tids kræftsygdom.

Forsangeren i 1960’er-gruppen, The Ronettes, Ronnie Spector er død efter kort tids kræftsygdom. Hun blev 78 år.

-Hun var sammen med familien og døde i armene på sin mand, Jonathan, skriver familien blandt andet i en erklæring.

Ronnie Spector og de to andre kvinder i gruppen The Ronettes huskes herhjemme i Danmark mest for hittet “Be my baby”, der blev et hit i 1963. Ronnie dannede gruppen sammen med sin søster Estelle og kusinen Nedra Talley.

The Ronettes blev opløst i 1967.

Ronnie Sepctor var gift med den drabsdømte, afdøde musikproducent Phil Spector fra 1968 til 1974. Han blev dømt for overlagt mord på skuespilleren Lana Clarkson.

Foto: James Kriegsmann/Wikipedia (Arkivfoto)

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tags

januar 2022
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Populære artikler