Connect with us

Kolding

Hent din julepakke i ydertidspunkterne

Offentliggjort for

den

PostNord anbefaler, at man udnytter hele butikkens åbningstid, når man skal hente sine julepakker – helst i ydertidspunkterne før 12 og efter 18. Foto: Henrik Petit.

PostNord udnytter hele butikkens åbningstid.

Igen i år er der udsigt til en jul med forrygende travlhed, men også en jul, hvor danskerne på grund af Corona skal passe ekstra godt på hinanden og sørge for at holde afstand. Det gælder også, når der skal hentes pakker fra e-handlen.

Et af de steder, der får rigtig travlt med at udlevere pakker er i Føtex på Helligkorsgade 6 i Kolding. Derfor anbefaler PostNord at udnytte hele butikkens åbningstid, når man skal hente sine julepakker – helst i ydertidspunkterne før 12 og efter 18.

– Der bliver bestilt rigtig mange pakker op til jul, og danskerne har under Corona-pandemien skruet yderligere op for deres online-handel. Føtex på Helligkorsgade 6 er et af de udleveringssteder, der får ekstra travlt, og midt i myldretiden vil der være utrolig mange mennesker i butikken, og det kan være svært at holde afstand. Vi opfordrer derfor til, at flere kunder udnytter ydertidspunkterne, hvor der er færrest mennesker. Så kan vi bedre udlevere julepakkerne på en forsvarlig måde med så god afstand og så kort ventetid som muligt, siger Kim Hinrichsen, distriktschef i PostNord Danmark.

I næste uge kommer PostNord forbi udvalgte posthuse over hele landet. Henter man sine pakker fra nethandlen uden for de mest travle perioder, uddeler PostNord som tak for hjælpen en lille godtepose med chokolade. Hos Føtex, Kolding vil det være på fredag den 4. december fra klokken 10, at PostNord kommer forbi.

– Det er vigtigt, at vi gør det så trygt som overhovedet muligt for vores kunder og medarbejdere, når der skal hentes pakker. Vores kundestrøm kommer til at stige de kommende uger frem mod jul, men vi håber på, at se flere pakkemodtagere komme forbi vores butik enten tidligt eller sent på dagen. Det betyder nemlig, at vi kan mindske trængsel og smitterisiko, slutter Jacob Amby, varehuschef hos Føtex i Helligkorsgade i Kolding.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Reklame
Klik her for at skrive en kommentar

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Politik

Det lakker mod enden som borgmester: -Jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal bagefter

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Her ses borgmester Jørn Pedersen (V) til rejsegilde på Tvedvej i Kolding. Foto: BlumePress.

Hvad der skal ske efter 1. januar 2022 ved den afgående borgmester, Jørn Pedersen (V) endnu ikke.

Borgmester Jørn Pedersen (V) var tirsdag eftermiddag til rejsegilde på det svanemærkede byggeri på Tvedvej i Kolding, hvor han også holdt en tale.

Det er nok ikke det sidste rejsegilde inden han forlader posten som borgmester i Kolding Kommune:

-Det er nok et af de sidste. Men der er ingen tvivl om, at det er et af de sidste store projekter, som jeg er til rejsegilde på. Der er også masser af byggerier, som jeg ikke når til rejsegilde på. De kommer bagefter og det får den nye borgmester lov til at være med til, siger Jørn Pedersen til Kolding Netavis.

Han tilføjer, at det ikke er vemodigt, at det er et af de sidste ting han deltager i, som borgmester:

-Det er jeg holdt med at sige til mig selv. Det er der jo rigtigt meget der er i de kommende måneder, forklarer Jørn Pedersen.

Det er endnu uvist, hvad Jørn Pedersen skal lave efter 1. januar 2022:

-Det aner jeg faktisk ikke endnu. Jeg er stadig fuldt jobsøgende – forstået på den måde, at jeg endnu ikke har søgt et eneste job. Jeg har så travlt i hverdagen, at det når jeg ikke. Der skal nok komme noget spændende. Jeg har verdens bedste job i dag. Det får jeg også efter 1. januar, slutter Jørn Pedersen.

Jørn Pedersen blev valgt ind i byrådet i Kolding Kommune i 2005. I 2010 blev han borgmester i Kolding Kommune. Han genopstiller ikke til kommunalvalget 16. november i år.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Kolding

Sådan kan du komme af med tandlægeskrækken

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Godt Smils tiltag med de gratis online konsultationer og coaching har nu rundet sit første år, og Camilla Juel Nielsen har som ene kvinde tilknyttet forløbet haft travlt. Til gengæld har erfaringer være exceptionelt gode. Foto: PR.

Godt Smil i Kolding har succes med online coaching mod tandlægeskræk.

Tandlægeskræk rammer op mod 40 procent af danskerne, men koldingensere med angst for tandlæger kan få hjælp til at tøjle skrækken med et online coachingforløb fra Godt Smil-tandlægekæden i Kolding.

Tandlægeskræk eller simpel forglemmelse, så viser de seneste tal fra Danmarks Statistik, at 46 procent af koldingenserne, svarende til 70.977 voksne borgere i Kolding kommune, ikke havde kontakt til tandlægen i 2020. Og er det angsten for det skærende hyl fra tandlægeboret, så er det noget, som de fleste danskere kender til.

For op mod 10 procent af danskerne er tandlægeangste i sådan en grad, at der er tale om decideret odontofobi. Derfor har Godt Smil-tandlægekæden i Kolding under corona som de første i Danmark lanceret et tilbud om gratis coaching via videokonsultationer til patienter med tandlægevægring.

-Vi oplever at flere af vores patienter deltager i vores online coaching, selv de patienter vi førhen ikke kunne få fat på, kan nu se fidusen i at bekæmpe tandlægeangsten. Vores online coaching har derfor resulteret i flere glade og tilpasse patienter, hvilket også gavner klinikpersonalet, siger Mette Thorsdal, der ejer Godt Smil i Kolding.

Med tilbuddet om online coaching mod tandlægeskræk, håber Godt Smil at kunne nå ud til de koldingensere, som på grund af kittelangsten risikerer at små tandsten vokser sig til komplicerede tand- og helbredsproblemer.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Kolding

2 på tur: En komedie om at gribe dagen

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller hovedrollerne i "2 på tur". Foto: Gudmund Thai.

Nu lykkes det Kolding Teaterforening at præsentere Samuel Benchetrits prisbnominerede komedie, ”2 på tur”.

Det sker på Comwell Kolding Teater.

Da Covid-19 lukkede landet i foråret 2020, måtte Kolding Teaterforening desværre skuffe mange, der havde glædet sig til at se denne livsbekræftende forestilling. Nu bliver der mulighed for at opleve Kurt Ravn og Peter Schrøder som to ældre herrer, der nægter at give op, selv om det egentlig er for sent.

De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Det varer dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer, klar til nye – sidste – eventyr.

På deres vej møder de mange forskellige mennesker spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt: Da de møder en gravid kvinde, hvis kæreste har forladt hende, sætter de sig for at finde ham. Men det forløber helt anderledes.

I løbet af deres korte tur erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet også. Vi kender endestationen for de to mænds tur; men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

”2 på tur” med originaltitlen ”Moins 2” blev i 2006 nomineret til Moliére-prisen som årets bedste franske dramatik.

“2 på tur” kan opleves søndag den 3. oktober klokken 19.30 på Comwell Kolding Teater. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Kolding

Rejsegilde på svanemærkede boliger

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Borgmester Jørn Pedersen (V) var også inde i en af lejlighederne. Foto: BlumePress.

Tirsdag var der rejsegilde på et nyt svanemærket boligprojekt på Tvedvej i Kolding.

Tvedvej-projektet er godt på vej og vil snart være indflytningsklar. Tirsdag eftermiddag var der et forsinket rejsegilde, hvor der også var mulighed for, at se boligerne.

Borgmester Jørn Pedersen (V) holdt tale ved rejsegildet. Der var også taler med Peter Olsson – AP Pension, Mikkel Steffensen – JFP og Henrik Hougaard – Ecolabelling Denmark.

Der bliver i alt 20 lejligheder og 9 rækkehuse. De skal efter planen være indflytningsklare i starten af 2022.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Politik

SF og Socialdemokratiet indgår valgsamarbejde

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Fra venstre ses byrådskandidat Filip Bekic Bladt (S), borgmesterkandidat Birgitte Munk Grunnet (S), borgmesterkandidat Villy Søvndal (SF) og byrådskandidat Susanne Stenstrop Thorsen (SF). Privatfoto.

SF og Socialdemokratiet indgår et valgteknisk samarbejde.

SF og Socialdemokratiet i Kolding Kommune har indgået aftale om et valgteknisk samarbejde ved kommunalvalget den 16. november. Det fælles mål er at skabe flertal for en ny retning for udviklingen af Kolding Kommune.

-Socialdemokratiet og SF deler mange værdier, og vi ønsker en anden retning i Kolding Kommune med afsæt i disse værdier, siger Socialdemokratiets borgmesterkandidat Birgitte Munk Grunnet.

I aftalen om det valgtekniske samarbejde indgår bl.a. visionen om at gøre Kolding til én af de førende kommuner indenfor den grønne omstilling. De to partier vil også løfte folkeskolen og ældreområdet. Og så skal der et fast greb om kommunens økonomi.

-Kolding Kommune har for nyligt oplevet konsekvenserne af en økonomi i kaos. Regningen for dette kaos blev betalt af blandt andre børnene og samfundets svageste. I SF og Socialdemokratiet er vi enige om, at vi aldrig igen må ende økonomisk som i 2019, siger SF’s borgmesterkandidat Villy Søvndal.

Samarbejdsaftalen blev officielt indgået i dag, tirsdag, på Kolding Rådhus, hvor borgmesterkandidaterne var til stede sammen med de to lokalformænd, Filip Bekic Bladt fra Socialdemokratiet og Susanne Stenstrop Thorsen fra SF, der begge også er kandidater til byrådet.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste

Reklame

Tags

september 2021
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Populære artikler