Kolding Netavis

Veteranudstilling og Kræmmermarked godt besøgt

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Foto: Landbomuseet Kolding.

Weekenden lørdag den 14. og søndag den 15. august blev eventen Veteranudstilling & Kræmmermarked afviklet på Landbomuseet Kolding.

Det blev en rigtig god weekend med over 1.500 betalende gæster, som alle så ud til at have nogle oplevelsesrige dage på Brødsgård i Harte.

Der har aldrig været så mange udstillere, som der var samlet i år.

Lørdag klokken 11 stod på borgmester Jørn Pedersens officielle åbning af årets store Veteranudstilling & Kræmmermarked. Han mente blandt andet, at der manglede honning på bordet til rundstykkerne ved den månedlige Landbokaffe, så han overrakte formand Otto Krogh et glas honning fra egen biavl. Kræmmerne som holdt til på gårdspladsen og i laden var alle begunstiget af weekendens rigtig flotte vejr.

Nogle af kræmmerne kunne også berette, at de havde haft et tilfredsstillende salg. Der var i år særdeles mange traktorer fra Vejen og Kolding Kommune selv Nordals var også repræsenteret. De har alle tjent det danske landbrug i halvtredserne og op til århundredeskiftet. Ferguson var der flest af, derudover kunne man se blandt andet Bukh, Volvo, Ford, Nuffield og Allis Chalmers.

Begge dage bød også på mange veteranbiler i mærkerne Ford Anglia, Morris Mini, Fiat 500, flere Mercedes modeller, her var der om lørdagen opstillet tre superflotte cabriolet modeller af slagsen, de var stillet op så de markerede det tyske flag med en sort til venstre, en rød i midten og en gul til højre. Det var ret kreativt fundet på.

Der var en stand med mange forskellige modelflyvere, på bestemte tidspunkter var nogle af dem i luften, det var et godt indslag, som mange viste stor interesse.

Der kom også gang salget af strikvarer, hæklede rondeller, ølkrus og gummistøvler.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel