Kolding Netavis

Et juleeventyr: Charles Dickens’ juleklassiker

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Søren Hasselgaard Skaanning..

Juleklassikeren “Et juleventyr” opføres i Kolding, når Teatret Møllen fra Haderslev gæster byen.

Lørdag den 10. december og søndag den 11. december gæster Teatret Møllen Kolding Teaterforening og Kolding Egnsteater med Charles Dickens’ klassiker ”Et juleeventyr”.

Her er tale om en familieforestilling, så tag hele familien med i teatret og oplev Ole Sørensen i rollen som alletiders største fedtsyl, Ebenezer Scrooge. Modsat andre, der mener, at julen er hjerternes fest, så tænker Charles Dickens sure, gamle gnier, Scrooge, kun på profit og penge. Han hader julen og har ikke andet end foragt tilovers for julestemning og familiehygge. Scrooge bliver dog tvunget til at revurdere sit liv og sine valg i tilværelsen, da han natten til den 25. december bliver hjemsøgt af sin fortid i form af et skæbnesvangert møde.

I Teatret Møllens version er staffagen barberet væk. Helt i romanens ånd bliver ”Et juleeventyr” til en intim oplevelse, hvor vi kommer ind under huden på Ebenezer Scrooge og dykker ned i forretningsmandens slørede livshistorie.

Det bliver en eftertænksom og tankevækkende juleforestilling for hele familien. Det er en eventyrlig, livsbekræftende – og lidt uhyggelig forestilling. Foruden Ole Sørensen ser vi også Iza Mortag Freund på scenen. Rasmus Ask har instrueret.

Forestillingen vises på Kolding Egnsteater, og den starter begge dage klokken 14.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel