Kolding Netavis

Cykelsti bliver mere jævn og behagelig

Borgmester Jørn Pedersen (V) åbnede i silende regn den nye cykelsti mellem Taps og Vonsild. Det skete den 8. september sidste år. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Nu bliver den nye cykelsti mellem Taps og Vonsild jævn og behagelig at cykle på.

21. maj går entreprenøren i gang med at lægge nyt slidlag på cykelstien. Arbejdet ventes at vare cirka ti dage.

Cykelstien blev indviet 8. september 2018. På det tidspunkt var cykelstien på visse strækninger noget ujævn, men før det kunne udbedres, skulle stien – ligesom ethvert andet vejprojekt – have tid til at sætte sig.

– Vi er godt klar over, at stien har været lidt træls at cykle på indtil nu. Men det er helt efter planen, at stien først skulle have tid til at sætte sig. Nu udbedrer vi de sætningsskader, som er opstået, og lægger det sidste lag asfalt på. Med det nye slidlag bliver stien jævn og behagelig at cykle på, fortæller trafikplanlægger Steen Langhoff fra Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Mens asfaltarbejdet foregår, vil cyklisterne på den pågældende strækning blive ledt ud på kørebanen.

– Cyklisterne vil kunne køre på det meste af cykelstien, men vi afspærrer den strækning, som der arbejdes på den pågældende dag. Der bliver naturligvis sat skilte op, men både cyklister og bilister skal køre forsigtigt og vise hensyn, siger Steen Langhoff.

Den nye 5,6 km lange cykelsti er sidste brik i den nye supercykelsti, som binder Christiansfeld og Kolding sammen og gør det attraktivt for flere cyklister at pendle mellem Christiansfeld, Taps, Vonsild og Kolding. Nu kan man cykle hele vejen fra Kolding midtby til Christiansfeld på cykelsti.

Tagget med: ,
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *