Kolding Kommune i gult

Fredag 14. Februar 2020 03:06 222
Søren Rasmussen (DF). Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Søren Rasmussen (DF). Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Læserbrev af Søren Rasmussen (DF), formand for Fritids- og idrætsudvalget, Primulavej 7, 6000 Kolding.

Jeg mener der er god grund til at glæde sig over, at Tour de France, den 4. juli næste år, kører gennem Kolding Kommune. Dels giver det eksponering til mange af vores attraktion og skønne områder. Dels trækker det mange turister til og så er det til glæde os der bor her.

Hvor man i Sønderborg Kommune har afsat 20 millioner til Tour de France. Så er Koldings bidrag langt mere beskedent og forsvarligt. For at understøtte, at der i forbindelse med Tour de France afvikles sideevents og aktiviteter, som er med til at gøre touren til en folkefest, har vi afsat en pulje på 300.000 kr.

Kolding Kommune skal bl.a. også stå for opgaver som rengøre kørebanen før og efter cykelfeltet har passeret, bistå med alle relevante lokale godkendelser i forbindelse med afviklingen. På løbsdagen i samarbejde med politiet forbyde trafik, parkering og bugsere biler væk, der holder på veje i Kolding Kommune, som skal benyttes til cykelløbet. Omlægning af evt. busruter på løbsdagen i samarbejde med det lokale busselskab. Stille minimum 200 frivillige til rådighed i minimum fem timer på dagen, hvor cykelløbet kører igennem Kolding Kommune. Opstilling af afspærring, hvis dette kræves.

Jeg glæder mig over, at Tour de France kommer gennem Kolding Kommune, den folkefest der følger med og muligheden for at vise vores skønne lokalområder frem. Alt sammen uden store omkostninger.

Tags