Connect with us

Bolig

X Factordommer videre: Villaen er solgt

Offentliggjort for

den

Ankerstjerne har solgt sin store villa i Vanløse efter bare tre måneder på markedet. Foto: RealMæglerne Olesen & Christensen.
Ankerstjerne har solgt sin store villa i Vanløse efter bare tre måneder på markedet. Foto: RealMæglerne Olesen & Christensen.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Den tidligere X Factordommer Ankerstjerne har solgt sin store villa i Vanløse efter bare tre måneder på markedet og kan nu hilse sommeren velkommen i et nyt hjem.

Ifølge tinglysningen af handlen, der netop er gået i gennem, sker overdragelsen af adressen nemlig på denne årets første sommerdag. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Ankerstjerne udbød huset til salg tilbage i august sidste år og efter bare tre måneder på markedet kunne ejendomsmæglerfirmaet RealMælgerne Olesen & Christensen atter pille adressen af de officelle til salg-lister og klistre det eftertragtede “solgt”-mærkat på.

Selvom salget gik hurtigt, har der været plads til at give lidt rabat. Udbudsprisen lød nemlig på 12,5 millioner kroner, mens musikeren har fået 300.000 kroner mindre for sine over 230 kvadratmeter – og dermed ender salgsprisen på 12,2 millioner kroner.

Attraktivt område

Vanløse – hvor Ankerstjernes nu tidligere hjem ligger – hører til Københavns Kommunes vestlige bastioner og har hidtil i år* trukket gennemsnitlige kvadratmeterpriser på næsten 52.500 kroner.

Dermed er produceren og sangskriverens hjem solgt til en pris, der nærmest ligger så tæt på gennemsnittet i området, som det lader sig gøre: Ifølge Boliga.dks oplysninger rummer huset nemlig 232 kvadratmeter, og således ender køberen med at have givet knap 52.600 kroner pr. styk.

Ankerstjerne har en række hits og samarbejder med nogle af landets største popmusikere på CVet; heriblandt platin-hittet “Tag hvad du vil” med Burhan G og “1000 år” med Rasmus Seebach.

Ankerstjerne flankerede Thomas Blachman og Oh Land som dommer på X factor i 2018 og 2019 – altså umiddelbart efter han købte den store ejendom, der tilbage i 2017 kostede ham lige knap ti millioner kroner.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Reklame

Bolig

Rasmus Tantholdt sælger sit hjem med rabat

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: LokalBolig København K/City.
Foto: LokalBolig København K/City.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Efter fire år inde midt i hovedstaden skifter den garvede korrespondent Rasmus Tantholdt nu hjemmebane.

TV2-profilens hjem – en 77 kvadratmeter stor lejlighed i en københavnsk ejendom fra 1838 – er nemlig blevet solgt efter ganske kort tid på markedet.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Tantholdt har tilsyneladende heller ikke ligget på den lade side: Allerede omkring en måned efter lejligheden kom til salg hos LokalBolig København K/City, blev der skåret 245.000 kroner af udbudsprisen.

Og således var det med et prisskilt på 6.750.000 kroner, at lejligheden blev solgt i starten af maj.

Men ifølge den netop tinglyste handel har Tantholdt været til at forhandle yderligere med: Den nye ejer overtager nemlig nøglerne til den eksklusive adresse for 6,4 millioner kroner og altså med et afslag på 350.000 kroner oveni.

Tantholdt købte selv hjemmet tilbage i september 2016, hvor han gav 5,5 millioner kroner for den dengang 67 kvadratmeter store lejlighed. I dag rummer hjemmet ti kvadratmeter mere og i alt tre værelser i stueplan plus yderligere 49 kvadratmeter i kælderen.

Hurtige handler – nyt hjem

Selvom hjemmet inde midt i København – tæt på Nørreport og Rundetårn – er solgt, kommer Rasmus Tantholdt ikke til at stå uden tag over hovedet; han og kæresten, journalist og tv-vært Natasja Crone, slår nemlig pjalterne sammen i en fælles bolig, det oplyser Tantholdt på sin Instagram-profil.

Natasja Crone satte også sit hjem – en arkitekttegnet 60er-villa i Nordsjælland – til salg tilbage i februar – og blot ni dage efter var en handel i hus. Prisen for den 130 kvadratmeter store bolig er endnu ikke tinglyst, men udbudsprisen lød på lige knap 8,5 millioner kroner.

Parret kan altså glæde sig over begge at have solgt deres boliger hurtigere end gennemsnittet i deres områder:

Ifølge tal fra Boliga.dk blev husene i postnummeret Vedbæk, hvor Crones nu tidligere hjem ligger, i første kvartal i gennemsnit solgt efter 123 dage på markedet, hvor ejerlejlighederne i København K i samme periode blev solgt på omkring 80 dage.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Burhan G sælger liebhavervilla med rabat

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Burhan G's nu tidligere hjem er en 177 kvadratmeter stor, moderne 80'er-ejendom, som ramte det offentlige boligmarked tilbage i februar med et prisskilt på 12,8 millioner kroner. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)
Burhan G's nu tidligere hjem er en 177 kvadratmeter stor, moderne 80'er-ejendom, som ramte det offentlige boligmarked tilbage i februar med et prisskilt på 12,8 millioner kroner. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Enhver god købmand ved, at rabat er en af de sikreste veje til et salg – og det er meget vel den strategi, som popstjernen Burhan G har skrevet sig bag øret.

Noget tyder i hvert fald på, at Tættere på Himlen-sangeren har været til at handle med.

I følge den netop tinglyste handel har køberen af sangerens hjem i Nordsjælland nemlig fået sit navn på skødet med en millionrabat oveni hatten, skriver boligmediet Boliga.dk.

Popsmedens nu tidligere hjem er en 177 kvadratmeter stor, moderne 80’er-ejendom, som ramte det offentlige boligmarked tilbage i februar med et prisskilt på 12,8 millioner kroner.

Foto: LokalBolig Holte.

Den fik dog ikke lov til at ligge længe til salg, før en køber slog til: Blot 24 dage efter kunne ejendomsmægler Kristian Kofoed fra Lokalbolig Holte nemlig bekræfte salget overfor Boliga.dk.

Prisen for hele herligheden – inklusiv fem værelser og en 1.200 kvadratmeter stor grund i den storkøbenhavnske forstadsby Søllerød – endte på 11,8 millioner kroner – altså lige præcis én million kroner under udbudsprisen.

Store prisstigninger

Burhan G, som i løbet af sin allerede lange karriere har forsynet danskerne med den ene ørehænger efter den anden – fra monsterhittet Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv til det emotionelle samarbejde med popdronningen Medina på Mest Ondt – har kun boet i huset i lidt over over to år.

Selv købte Burhan G villaen i starten af 2019, den gang lød prisen på 7,5 millioner kroner.

Rudersdal Kommune, hvor hjemmet ligger, er da også et af de steder, hvor huspriserne har haft rigtig meget fart på de seneste år:

I følge Boliga.dk er de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for handlede villaer og rækkehuse i området steget over 16 procent bare siden første kvartal 2019, hvor Burhan G købte huset, til i år, hvor han altså solgte det igen.

Til sammenligning er det gået noget langsommere på det landsdækkende boligmarkedet, hvor salgskvadratmeterpriserne i samme periode er steget med mere beskedne otte procent.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Kendt TV-ejendom og bordel sat ned i pris

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Den 11 værelser store villa på Strandvejen kan erhverves med et nedslag i udbudsprisen på 1,5 millioner kroner. Foto: Foto: Elbæks Ejendomsmægler.
Den 11 værelser store villa på Strandvejen kan erhverves med et nedslag i udbudsprisen på 1,5 millioner kroner. Foto: Foto: Elbæks Ejendomsmægler.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ejendommen er blandt andet kendt fra “Klovn – The Movie” og TV2-programmet Stormester.

Der er blevet dystet om dyrebare point i TV2s Stormester-programmer, i Klovn – The Movie havde Bent Fabricius Bjerre sit bordel ”Castello Alleycat” i samme gemakker – og lige netop den slags gøremål er ikke helt fremmed for væggene, der tidligere også har lagt ramme til et vaskeægte bordel.

Der er tale om den 420 kvadratmeter store palæ-ejendom på Strandvejen 390 i Espergærde, der altså har lagt kulisse til meget – men hvor fremtiden nu er helt åben – og det endda med rabat, skriver boligmediet Boliga.dk.

Efter at have været til salg i et års tid kan den 11 værelser store villa på Strandvejen nemlig erhverves med et nedslag i udbudsprisen på 1,5 millioner kroner.

Dermed skal der nu betales 22,5 millioner kroner for adressen, der ligger eksklusivt i første række til Øresund cirka 40 minutters kørsel nord for København.

Den herskabelige, hvide villa er udbudt til salg hos mæglerfirmaet Elbæks Ejendomsmægler, som i deres salgsmateriale beskriver adressen som ”guddommelig”.

Af salgsmaterialet fremgår det også, at nye ejere får egen strandgrund med et lille hus og badebro med i købet – og at der er flere finurlige detaljer, som ejendomsmægler Farnaz Elbæk uddybede overfor Boliga, da ejendommen oprindeligt ramte markedet:

-Det er som at træde ind i en tidslomme. Sælger har været exceptionelt dygtig til at bevare og vedligeholde de originale deltaljer med respekt for den oprindelige stil. Flere steder står det, som dengang det blev bygget. For eksempel i Master Bedroom, hvor en kuplet stjernehimmel er bevaret og indgangen i panelerne, hvor kammerpigen lige kunne komme forbi i løbet af natten, siger hun til Boliga.dk.

-Ejerne har omfavnet husets historie og blandt andet bevaret et hul i bjælken, hvor der har hængt en gynge, hvor en kvinde kunne tage imod bordellets gæster, siger hun.

Liebhaverland

Boligmarkedet på Sjællands nordøst-kyst er lig med landets allerdyreste adresser. Sidste år blev en stor villa i Vedbæk – ligeledes direkte til Øresund – solgt for 150 millioner kroner, hvilket ifølge Boliga.dks salgshistorik er Danmarks dyreste hushandel nogensinde.

De fleste af landets øvrige tophandler har også postnumre i kystbyerne: Hellerup, Klampenborg, Skodsborg – og tager man et kig ned over landets gennemsnitlige kvadratmeterpriser, er disse byer også samlet set stederne at tage hen, hvis man søger landets vildeste boliger.

Charlottenlund er Danmarks for øjeblikket dyreste postnummer med gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på knap 70.000 kroner – i Espergærde er en tilsvarende huskvadratmeter i år handlet for cirka 29.500 kroner.

Skal du have fingrene i den kendte tv-ejendom på strandvejen med den spraglede historie, skal der dog graves en anelse dybere i lommerne: Ejendommen står nemlig udbudt til 53.571 kroner pr. kvadratmeter.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste

Reklame

Tags

juni 2021
M Ti O To F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Populære artikler