Kolding Netavis

Weekendtur til Aarhus

Betalt indhold
Betalt indhold
PR-foto.

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Mangler du inspiration til, hvad du skal bruge din weekend til?

Der er mange oplevelser i Jylland. Det kan være, du skal tage et smut til Aarhus og nyde godt af de mange shoppingmuligheder, hyggelige caféer og sjove attraktioner.

Der er mange sjove ting at tage sig til i Aarhus, og så tager det heller ikke særligt lang tid at komme dertil. Du kan både tage på endagstur eller bruge din weekend på at få en hyggelig oplevelse i storbyen. Læs med her og få inspiration til, hvad du skal opleve på din tur.

Lækker mad og shoppingmekka

I Aarhus kan du starte dagen med brunch på en af de mange hyggelige caféer ved åen. Du kan faktisk begynde shoppingturen direkte efter, og alt efter hvad du vil først, så kan du gå på Strøget i Aarhus eller tage i Magasin og gå på jagt efter nye fashion items.

Gå en tur ned i Latinerkvarteret, som er kendt for sine smalle, snoede gader med mange lokale butikker, som sælger unik brugskunst og mode. Du kan selv finde tøj, som ingen andre har, og du kan måske finde den helt perfekte gave til dine nærmeste.

Tag ned til havnen og Aarhus Street Food til frokost. Her kan hele selskabet finde sin helt personlige favorit blandt de mange lækre madboder. Du kan også købe gode drikkevarer og is eller varme drikke alt efter årstiden. Slå dig ned på de hyggelige bænke og sug storbystemningen til dig.

Det kulturelle indslag

Efter frokost kan du tage videre ind til byen og besøge AROS, hvor du kan se den karakteriske udstilling af værket ‘Boy’. Fordyb dig i kunstens verden rundt på de hele ti etager og slut af med en tur på tagets regnbue, hvor du kan opleve en smuk panoramaudsigt ud over Aarhus by.

Tag forbi Den Gamle By i Aarhus og bliv klogere på danmarkshistorien, når du går rundt på gaderne i det levende museum. Botanisk Have og Væksthusene ligger lige ved siden af Den Gamle By, og her kan du nyde den stille, grønne oase midt i storbyens sus og dus.

Naturoplevelser

Der er mange hyggelige strande og parker i Aarhus, som klart er et besøg værd. Tag for eksempel til den nordlige del af byen og oplev Marselisborg Slot, hvor Dronningen holder sommerresidens. I Slotshaven kan du gå tur blandt de mange rosenbede og kunstværker.

Du kan fortsætte ned i Marselisborg Mindepark, hvor du kan gå lange ture og få gode snakke i smukke omgivelser. Hvis du er så heldig at være i Aarhus om foråret kan du opleve kirsebærtræerne blomstre lyserødt i parkens Kirsebærlund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel