Vonsildhave i problemer igen

Torsdag 17. Oktober 2019 19:08 1946
Der har gennem tiden været flere problemer på Vonsildhave. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Der har gennem tiden været flere problemer på Vonsildhave. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

I tidernes morgen var jeg selv med til at godkende opførelsen af et nyt Vonsildhave. Opgaven blev sat ud i licitation, og Attendo vandt opgaven.

Men der har ikke været andet en problemer siden de startede. Det er en gennemgangs lejr, særdeles med lederjobbet på Vonsildhave. Jeg ved, at udvalget har været til møde deroppe mange gange. Er tiden ikke til, at seniorudvalget bør finde en anden udbyder til Vonsildhave.

Nu kan man læse, at i JydskeVestkysten i dag, at hjemmet har ringet til en datter tidligt en morgen med den triste besked, at hendes mor var afgået ved døden. Da datteren ringer lidt senere for at fortælle, hvad hendes mor - som er død - skal iklædes, er vedkommende der tager telefonen total tavs og overrasket, og vedkommende undersøger, og må så fortælle hendes datter, at hun skam ikke er død.

Hold op det er skræmmende, og helt og aldeles utilstrækkeligt. Sidst det var galt på Vonsildhave var en kørestolsbeboere, der kørte ned af trapperne i sin stol, og slog sig selv ihjel.

Formanden for seniorudvalget Søren Rasmussen siger, at "sådan noget bare ikke må ske".

Nej, men nu må man fra udvalgets side skride til handling, og ikke en snak igen med fy - fy- det må I ikke.

Tags