Vonsild får endnu en dagligvarebutik

Torsdag 12. December 2019 05:39 946
Det er området ved rundkørslen i udkanten i Vonsild, der bliver etableret et nyt boligområde. Her vil der også komme en Netto-butik. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Det er området ved rundkørslen i udkanten i Vonsild, der bliver etableret et nyt boligområde. Her vil der også komme en Netto-butik. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

400 boliger er på vej i udkanten af Vonsild. Her kommer der også en dagligvarebutik og en tankstation.

En lokalplan skal ligge klar i 2020 for den nye bydel i Vonsild, der får omkring 400 boliger. Pierre Ejendomme er blandt andet én af dem, der har købt et stykke jord, hvor han vil opføre boliger.

Nu oplyser Pierre Legarth til jv.dk, at der bliver bygget en Netto-butik på området. Byggeriet starter i slutningen af 2020. Desuden vil der blive opført en tankstation.

Lokalplanen, der er færdig omkring sommeren 2020, baner vejen for cirka 400 boliger i den nye bydel, og Pierre Legarth har planer om at opføre 100 lejeboliger, mens datterselskabet Lasse Larsen Huse skal opføre 40 parcelhuse, skriver jv.dk.

Vonsild har i forvejen en dagligvarebutik. Det er Superbrugsen på Hjarupvej. Og derudover er der to tankstationer i bydelen.

Tags