Vision, der virker

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Læserbrev af Merete Due Paarup (V), gruppeformand/Kolding Byråd, Uhrevej 11, 6064 Jordrup.

Visioner kan være ligegyldige eller langhårede. Visioner er ofte noget, der i bedste fald hænger i en ramme på direktionsgangen og i værste fald er gået hen over hovedet på alle medarbejderne. Sådan er det ikke i Kolding Kommune – vi har en vision der virker.

I 2011 valgte vi, at skabe en vision for Kolding. Vi tog afsæt i de autentiske styrker, der var interview med interessenter og masser af borgere var involveret. Visionen blev: Vi designer livet.

En vision bliver ikke til virkelighed fra den ene dag til den anden. Men den satte en retning og vi kan se tydelige afsæt i den måde vi arbejder på i kommunen, den måde borgere involveres på, den måde vi skaber løsninger på.

Vi har netop givet visionen et eftersyn og tilføjet SAMMEN designer vi livet. Det er nemlig pointen, at vi SAMMEN skaber løsninger, der giver mening, at vi SAMMEN udvikler kommunen, at vi SAMMEN finder.

Det er sket i en intern proces med ledelse og byråd, hvor vi har brugt kommunens egne dygtige designkonsulenter (så nej, det har ikke kostet kassen). Vi har ikke rullet ud og rettet den alle steder fra biler til tryksager (det gør vi, når det alligevel skal udskiftes).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *