Kolding Netavis

Vigtigt skridt i karrieren: Bastian Buus udtaget til Porsche Junior Shootout

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Bastian Buus er et skridt nærmere drømmen om en karriere som fabrikskører hos Porsche. Foto: Porsche Motorsport.

Efter en imponerende sæson med blandt andet to sejre og et rookiemesterskab i Porsche Mobil Supercup er den 19-årige Bastian Buus fra Nr. Bjert udtaget til den eksklusive Porsche Junior Shootout – og får dermed en chance for at blive officiel juniorkører.

Bastian Buus er et skridt nærmere drømmen om en karriere som fabrikskører hos Porsche. Den 19-årige racerkører er nemlig blevet udtaget til den eksklusive Porsche Junior Shootout, der traditionelt afholdes som afslutning på sæsonen. Formålet er at udpege den næste Porsche Junior Driver, og kandidaterne – som er udvalgt blandt de unge Porsche Carrera Cup-kørere, som har præsteret bedst i 2022 – skal gennem øvelser både på og udenfor racerbanen og testes såvel fysisk som mentalt og mediemæssigt.

Bastian Buus er blevet nomineret af Porsche Carrera Cup Deutschland efter en sæson, hvor danskeren enten har været på podiet eller vundet løb i hvert af de tre officielle Porsche-mesterskaber, Carrera Cup Deutschland, Carrera Cup France og Mobil 1 Supercup. Ikke mindst sikrede Buus også rookiemesterskabet i Supercup.

-Jeg er enormt stolt og megaspændt over at være udpeget til shootouten. Det følger min ambition om at blive den næste juniorkører og er et vigtigt skridt i min drøm om en dag at blive officiel fabrikskører hos Porsche. Det bliver en spændende og anderledes proces, hvor det ikke kun handler om at være hurtig i en racerbil. Jeg tror på, at jeg har dét, som skal til for at komme videre, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Stor til mine to teams, Allied-Racing og Lechner Racing og ikke mindst alle mine partnere og sponsorer, lyder det fra Bastian Buus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel