Læserbreve

Vi skal støtte de mindre lokalsamfund

Offentliggjort for

den

Poul Fremmelev (S). Privatfoto.

Læserbrev af Poul Fremmelev (S), byrådskandidat, Hjarupvej 46E, Vonsild, 6000 Kolding.

Når vi passer på den lille skole og den lokale idrætsforening – så hjælper vi hele lokalsamfundet.

I hele Kolding Kommune skal det være nemt og attraktivt at bo og bosætte sig i et mindre lokalsamfund. Derfor skal vi støtte op om og hjælpe med til at udvikle den mindre skole, de lokale idrætsforeninger og andre foreninger. Disse institutioner er med til, at lokalsamfundet kan udvikle sig og flere ønsker at bo i netop dette område.

Vi kan politisk hjælpe den mindre skole med støtte til busordninger, så de også kan benytte sig af de mange kulturelle tilbud i Kolding centrum. Alt for ofte oplever de, at der ikke er penge til at besøge fx Harteværket, Trapholt, Museum Kolding, Pædagogisk Center osv.

Det skal være lige så nemt for skolerne i Sjølund-Hejls, Ødis, Eltang, Christiansfeld, Fynslund, Vester Nebel og Harte, at kunne komme frem til de mange gode tilbud, som er en selvfølge for by-skolerne i Kolding.

Idrætsforeningerne og andre forening i samme område, har brug for støtte til medlemshvervning, træneruddannelse og træningslejre mm. Alt dette vil gøre det nemmere at være frivillig i disse foreninger.

En af de mindre foreningers store udfordringer er hjælp og støtte til administrative opgaver og her hilser jeg med glæde velkommen, at Kolding Kommune nu tilbyder administrativ hjælp fra centralt hold. Det tror jeg på, bliver en stor succes.

Alle disse opgaver vil jeg prioritere højt i min kommende valgkamp og jeg håber, at jeg efter valget får mulighed for at være med til at gennemføre det politisk.

Populære artikler

Exit mobile version