Kolding Netavis

Verdensberømt violinist giver koncert i Nicolai

Der er musik, humor og anekdoter på programmet, når Kim Sjøgren giver koncert i Nicolai Scene til oktober.

Det er en af Danmarks største klassiske stjerner, der gæster Nicolai Scene d. 10. oktober kl. 19.30. Ingen mindre end Kim Sjøgren kommer forbi Kolding med et show, der bestående af et kæmpe musikalsk talent, masser af humor og anekdoter fra et langt liv i musikkens verden tager publikum i hånden og giver en musikalsk oplevelse af de helt store.

Musikken har været Kim Sjøgrens følgesvend gennem hele livet. I en alder af tre begyndte han at spille violin, kun tolv år gammel blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, og han debuterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig – den yngste i kapellets historie.

Udover sin koncertaktivitet har han også komponeret musik til film og tv, været mentor i tv-programmet ”Vidunderbørn” og er professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim Sjøgren optræder flittigt i det meste af verden både som klassisk solist og som stand-up entertainer.

Koncerten finder sted den 10. oktober klokken 19.30. Billetter til koncerten kan købes på www.nicolai.kolding.dk eller i skranken hos i Nicolai Kultur. Billetter i døren kan kun købes med MobilePay.

Tagget med:
Del denne artikel