Kolding Netavis

Velkomst til rekordmange tilflyttere

Majken Simmelsgaard og Marco Palermo er tilflyttere, der tidligere har deltaget i velkomstmøde. Foto: Kolding Kommune.

Kolding Kommune inviterer alle nye tilflyttere til et arrangement 13. april, hvor de kan møde borgmesteren og høre ham og andre fortælle om, hvad det er for en kommune, de har valgt at bo i.

I 2022 flyttede 6.495 til Kolding Kommune, hvilket er rekordmange. Der kan dukke mange og vidt forskellige spørgsmål op i hovedet på én, når man har pakket sit hjem sammen, rykket sine rødder op og forsøger at finde fodfæste i nye omgivelser.

For at give tilflytterne mulighed for at lære Kolding kommune bedre at kende, og give svar nogle af alle de spørgsmål, der opstår når man flytter, inviterer kommunen til et velkomstarrangement torsdag 13. april kl. 16.30-18 i KUC, Ågade 27, Kolding.

En god velkomst

Ved velkomstarrangementet møder tilflytterne Koldings borgmester og kommunens bosætningskonsulent, der fortæller om noget af det kommunen byder på. Der vil også blive serveret en forfriskning, og der er mulighed for ”small talk” deltagerne imellem, så man kan møde andre, der også er nye i kommunen.

Der bliver også mulighed for at få udlevere en velkomstfolder med gratis billetter og tilbud om oplevelser indenfor kultur- og fritidslivet i hele kommunen.

For alle tilflyttere

Arrangementet er egentlig tiltænkt de nye tilflyttere til kommunen, men selvom man er flyttet til Kolding kommune for længere tid siden, kan man også godt deltage i velkomstmødet.

-Mange af vores tilflyttere får måske ikke lige deltaget i et velkomstarrangement, lige efter man er flyttet. Der har man travlt med at komme på plads og få dagligdagen til at køre i nye rammer. Derfor vil vi heller ikke begrænse arrangementet til dem, der er flyttet hertil det seneste år. Hvis man er flyttet hertil tidligere, men stadig er nysgerrig på, hvad Kolding har at byde på, er man meget velkommen til at deltage, dog er tilmelding nødvendig, fortæller bosætningskonsulent Jon Noe i en pressemeddelelse.

Du kan tilmelde dig via komtilkolding.dk/velkommen.

Tagget med:
Del denne artikel