Vejrvært direkte fra Hejlsminde: -Vi får specielle oplevelser

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Her ses vejrvært Anders Brandt foran vejrbilen i Hejlsminde. Foto: Elo Christoffersen.

TV2 Vejret sendte 2. påskedag direkte fra molen i Hejlsminde.

Hejlsminde havde 2. påskedag besøg af en helt speciel bil. Det var nemlig vejrbilen fra TV2 Vejret. Og med var vejrværten Anders Brandt og en kameramand:

– Vi er taget til Hejlsminde, fordi vi troede at vi kunne være nogenlunde stille og roligt for os selv på molen. Og det er lykkedes, fortæller vejrvært på TV2 Vejret, Anders Brandt, til Kolding Netavis.

Hvordan foregår sådan en typisk dag, når I er ude?

– For det første laver vi billeder herude fra og så planlægger vi, hvordan det hele skal foregå. I løbet af eftermiddagen placerer vi vejrbilen rigtigt i forhold til lys og det hele. Så sender vi vejrudsigten direkte klokken 17.55 – i 18-Nyhederne og i nyhederne klokken 19. Sådan er vores 2. påskedag foregået her i Hejlsminde, siger Anders Brandt til Kolding Netavis.

Får I nogle specielle oplevelser med jer, når I sender vejrudsigten ude omkring i landet?

– Ja, vi ser mange steder, som vi normalt ikke ville se og vi støder på mange mennesker. Men her under coronakrisen gør vi meget ud af, ikke møde mennesker. Nu har jeg tidligere boet her i Hejlsminde-området før, så jeg kender området. Men mange, som ikke bor i Kolding-området, kender ikke Hejlsmindebakken. Men det kommer mange til, når de ser Tour de France 2021, hvor etapen også går over Hejlsmindebakken. Det er sådan en sjov ting, som vi har brugt i dag, for at stadfæste vi er i Hejlsminde, slutter Anders Brandt.

Du kan se mere om TV2 Vejret på deres hjemmeside: vejret.tv2.dk.

Se billederne længere nede på siden…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *