Kolding Netavis

Vejlefjordbroen skal repareres

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Vejlefjordbroen skal repareres. Foto: Elo Christoffersen.

Når Vejlefjordbroen skal repareres spærres det højre kørespor, oplyser Vejdirektoratet.

En del af Vejlefjordbroens fugekonstruktion er ødelagt, og derfor går Vejdirektoratet nu i gang med reparationsarbejder på broen.

Fugerne er en vigtig del af brodækket, da de sørger for, at broen kan bevæge sig som følge af temperatursvingninger, der får brodækket til at udvide sig om sommeren og trække sig sammen om vinteren.

Reparationsarbejdet omhandler en grundig reparation af den fuge, der gik i stykker tidligere på måneden samt en af de andre fuger på broen.

Arbejdet foregår i aften- og nattetimerne i perioden 24. til 26. februar.

Kørebane spærres

I den anledning er det nødvendigt at spærre det højre kørespor i aften- og nattetimerne. Trafikanterne ledes sammen fra 3 til 2 kørespor, og der vil således kun være ét spor farbart i sydgående retning.

Afspærringen etableres fra fredag d. 24. februar klokken 19 til lørdag 25 februar klokken 10 samt fra lørdag 25 februar klokken 18 til søndag 26 februar klokken 10.

Der er risiko for kødannelse i en del af udførelsesperioden grundet spærringer af et kørespor. Både lørdag og søndag i aftentimer er der risiko for en halv times længere rejsetid, oplyser Vejdirektoratet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel