Kolding Netavis

Varmt kød på den lokale “grill”

Torvegrillen i Christiansfeld har fået en sur smiley og en bøde på 5.000 kroner. Foto: Elo Christoffersen.

Grillbaren har fået en bøde og der to efterfølgende gebyrbelagte kontroller.

Torvegrillen i Museumsgade i Christiansfeld har fået en sur smiley efter Fødevarestyrelsen den 26. februar var på kontrolbesøg.

– Ved ankomst til virksomheden lå der på køkkenbord 4 pakker bacon a. 1 kg. stk. med kernetemperatur 14 grader, 2 stk. skinke (kogt) a 5 kg. stk. med kernetemperatur 13,9 grader og 13,7 grader. Lufttemperatur i køkken målt til 13,3 grader. Virksomheden oplyser, at de har taget varerne ud fra frost i går den 25-02-2021 ved virksomhedens lukketid. Varerne har så ligger ved stuetemperatur hele natten. Fødevarestyrelsen ankom til virksomheden kl. 11, hvor de lige var gået i gang med produktion, skriver Fødevarestyrelsen blandt andet i kontrolrapporten.

Der står endvidere, at det ikke harmonerer med Torvegrillens nedskrevne regler om optøning af fødevarer. I reglerne står der nemlig, at optøning skal ske på køl.

Det kostede Torvegrillen en sur smiley, en bøde på 5.000 kroner samt to gebyrbelagte opfølgende kontrolbesøg.

Kolding Netavis har forgæves forsøgt, at få en kommentar fra indehaver Ibrahim Salim Okla.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *