Læserbreve

Valg til ældrerådet

Offentliggjort for

den

Gunner Nielsen. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Læserbrev af Gunner Nielsen (DF), formand for Dansk Folkeparti i Kolding og kandidat til Ældrerådet, Skovlundvej 52, 6000 Kolding.

I oktober måned og senest den 25. oktober kan du som 60 plus afgive din stemme til Ældrerådet i Kolding Kommune. Er det så et vigtig valg? Ja det er det, da det er Ældrerådet som er dit talerør over for politikerne i Seniorudvalget.

Det er vigtigt, at Ældrerådet ”holder politikerne i ørene”, så vi er sikker på, at alle 60 plusserne får mest mulig ud af deres pensionisttilværelse, både på plejehjemmene, beskyttede boliger og i eget hjem.

Jeg er i år kommet ind i Ældrerådet efter frafald, og synes det er et utrolig spændende område.

Der er hele tiden nye spændende opgaver og efter mange år på arbejdsmarkedet er jeg nu gået på pension og har tiden til varetage de opgaver der følger med valget.

På ældreområdet har vi i Kolding stort set en god ældre politik. Men der er altid plads til forbedringer og fornyelser, og hverdagen forandrer sig jo hele tiden, så det er vigtig at have fingeren på pulsen.

Ligeledes skal man også være god til at vurdere, hvordan udviklingen vil være i årene fremover, så området kan udvikle sig i årene fremover.

Blandt 20 gode kandidater er jeg derfor klar til at blive valgt ind i ældrerådet og modtager gerne din stemme.

Populære artikler

Exit mobile version