Kolding Netavis

Underholdningen til Royal Run er klar

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Royal Run i Kolding bliver meget mere end bare et motionsløb. Med royal deltagelse og en lang række underholdningsspots bliver det en festoplevelse, hvor alle kan være med.

Et af de store trækplastre er naturligvis Kronprisesse Mary, som modtages i Staldgården klokken 11.15 og bydes velkommen til Kolding af borgmester Knud Erik Langhoff (C) og studerende fra Designskolen.

Hvis du vil have et glimt af Kronprinsessen er der mulighed for at få det både her og langs hele one-mile-ruten, som Kronprinsessen løber cirka et kvarters tid efter ankomsten. Bemærk, at du skal via plænen ved Koldinghus for at komme op i Staldgården og at der vil være begrænsede pladser her.

Men festen er ikke kun samlet om den royale deltagelse, men i stedet delt ud på hele ruten, så der er masser af underholdning – både for dig, der skal i løbeskoene og for dig, der skal se løbet som publikum.

Eksempelvis er der musik hele syv steder, når både bands og DJs spiller op til løbefest og det hele bliver festligt, når Dronning Dorthea-teateret giver prøver på festspil i Nicolaigården og Staldgården får besøg af Koldinghusordenen.

I Markdannersgade er der en stor heppezone med håndboldherrerne fra KIF. De er normalt vant til at få en hånd, når de går på banen – men til Royal Run er de klar til at give dig en hånd, når du er på vej mod den sidste del af ruten. Og endeligt er det muligt at slutte dagen af med højmesse, når der er pinsegudstjeneste i Nicolaikirke sidst på dagen.

For dig som tilskuer

Der er begrænset plads i området ved start- og målstregen og vi henviser derfor til mange af de gode spots ude på ruterne.

Akseltorv ved Rådhuset

Her er der livemusik og caféliv.

Nicolai komplekset

Alle Royal Run ruter passerer gennem Nicolaigården og Dronning Dorothea Teatret giver prøver på deres festspil.

Campus området

Hep på 5 og 10 km deltagerne ved Designskolen og Syddansk Universitet, hvor der vil være DJ.

Søndertorv

Musik med elever fra Kulturskolen i Kolding.

Plænen ved Slotssøbadet

Nyd den skønne udsigt over slotssøen og Koldinghus mens du hepper på 5 km deltagerne.

Koldinghus og Staldgården

Oplev den stemningsfyldte slotsgård ved Koldinghus og hep på deltagerne på strækningen gennem Staldgården. Som tilskuer skal du bevæge dig via Jernbanegade, Den Spanske Trappe og Markdannersgade eller gå via Kærlighedsstien til Koldinghus og Staldgården. Det er ikke muligt at gå ad stien fra Fredericiagade, da denne er en del af løberuten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel