Ukrudtet vokser i store mængder

Torsdag 27. August 2020 19:17 939
Hans Erik Adsbøl. Privatfoto. Hans Erik Adsbøl. Privatfoto.

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Formanden for Børne- & Uddannelsesudvalget, Kristina Jørgensen (DF), ærgrer sig meget over, at JV, gør sig umage for at tegne et skræmmebillede af vores folkeskoler.

Jeg vil godt fortsætte i lidt andet spor, nemlig udenoms arealerne, og det gælder alle skoler, og daginstitutioner i Kolding kommune.

I Vonsild vokser ukrudtet i store mængder, det er skrækkeligt at se på. Kommunen kan simpelthen ikke være det bekendt.

For nogle år siden byggede man en designbørnehaven "Sanseslottet". Dengang en flot bygning. I dag er fyldt med grønne alger, og ukrudtet vælter op. Så byggede man en specialskole, ukrudt i en meters højde.

Nu er man så ved, at være færdig med tilbygningen til selve Vonsild Skole. Her mangler man bare, at planere de udvendige arealer færdige. Så er det også klar til ukrudt her. Selve den bestående Vonsild Skole, tja samme mønster.

Hvorfor udliciterer man ikke disse udearealer, og får det sat på budgettet. Da jeg gik i skole, havde vi en pedel. Der var det bare i orden, gud nåde trøst, hvis vi smed et stykke papir.

Kommunen har jo for længst skåret disse pedeller væk, ansæt dog en pedel, og en afløser, som i gamle dage.

Og det er ikke kun Vonsild, det gælder alle skoler i kommunen. Kristina Jørgensen (DF), formand for Børne- & Uddannelsesudvalget. Jeg har et forslag til jeres næste møde. Tag en studietur rundt til alle skoler, og institutioner i Kolding Kommune, og se hvor slemt det ser ud. Husk at tage kaffen med.

Tags