Udvidelse af E45

Lørdag 16. Marts 2019 06:49 637
Knud Erik Langhoff. Privatfoto. Knud Erik Langhoff. Privatfoto.

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti, Mariavej 9, 6091 Bjert.

Udvidelse af E45 ved Kolding er helt fantastisk. Men er desværre ikke i mål endnu.

Onsdag 13.03.2019, dagen hvor beskeden om planer for udvidelse af motorvejen ved Kolding blev offentliggjort, var en glædens dag for samtlige bilister der er bosiddende i Kolding området, men også for de mange bilister der passerer området på motorvej E45 ved Kolding i hverdage hvor der som oftest er voldsomme kødannelser, farlig trafiktæthed og høj uheldsfrekvens.

Aftalen om udvidelse af motorvejen med det tredje spor ved Kolding er helt fantastisk, men det er langt fra sikkert at den bliver en realitet.

Det er den ikke, fordi aftalen er indgået imellem de nuværende regeringspartier C, V, LA og partiet DF.

Får de fire partier ikke flertallet ved det nært stående folketingsvalg, kan vi godt vinke farvel til udvidelsen, fordi aftalen ”ikke er vokset i oppositionens baghave”.

Jeg frygter at et regeringsskifte vil medføre etablering af en helt unødvendig jernbanebro over Vejle fjord, og at udvidelse af E45 ikke bliver til noget.

Det Konservative Folkeparti vil arbejde for en borgervenlig, samfundsnyttig og gnidningsløs trafikafvikling, også på E45.

Vi vil udvise hensyn til den samfundsøkonomiske belastning, der efter vores mening bliver alt for høj når borgere bruger ekstra tid til transport, bilerne bruger unødvendig brændstof i køerne og man går på kompromis med sikkerheden i trafikken.

En stemme på Det Konservative Folkeparti er en sikker stemme på udvidelse med tredje spor omkring Kolding.

Tags