Udskriv denne side

Udklædte turist-medarbejdere i midtbyen

Tirsdag 09. Juli 2019 04:11 458
Igen i år vil der gå renæssanceudklædte medarbejdere rundt i byens gader. Foto: Visit Kolding. Igen i år vil der gå renæssanceudklædte medarbejdere rundt i byens gader. Foto: Visit Kolding.

Mød de flotte udklædte turismemedarbejdere i midtbyen hele sommeren.

I løbet af sommeren kan byens borgere og turister møde udklædt personale fra Visit Kolding i midtbyen.

Igen i år vil der gå renæssanceudklædte medarbejdere rundt i byens gader mandag til fredag i ugerne 28-33 klokken 10.30-13. Byens borgere og gæster har mulighed for at få en uventet oplevelse og et ferieminde med hjem.

- Sidste år skabte initiativet positiv opmærksomhed, og de udklædte medarbejdere blev mødt med smil og en positiv stemning, så i år vil de udklædte gå i byen hele sommerferien. De vil gå rundt med bykort, Kolding Guides og flyers fra Koldinghus og hjælpe de gæster de møder på deres vej, fortæller Tove Gæmelke, direktør for erhvervsudvikling i Business Kolding, i en pressemeddelelse fra Visit Kolding.

Hun fortæller også, at flere udenlandske gæster fik taget billeder med de udklædte medarbejdere og fik en god snak og var meget positive overfor tiltaget i midtbyen.

Ligesom sidste år har Visit Kolding samarbejdet med Koldinghus, som har udlånt de flotte dragter og tilpasset dem til hver enkel medarbejder. Dragterne er syet af Den kongelige Systue på Koldinghus, som består af 30 frivillige. Inspirationen til dragterne kommer dels fra malerier, dels fra både dansk og engelsk litteratur om syning. Det tager mellem tre måneder og to år at sy en enkelt dragt.

Gæster i Kolding kan finde informationer om attraktioner og events flere steder:

Bemandet Turistinformation findes på Kolding Bibliotek, i Kolding Storcenter og i Christiansfeld Centret.

Infostande med brochurer findes i Nicolai Biograf og Café, Føtex i midtbyen, Marina Syd og Badehotellet i Hejlsminde.

Interaktive skærme med Turistinformation findes på Tombolapladsen, Rådhuset, Koldinghus, Kolding Bibliotek, Føtex i midtbyen, Nicolai Biograf og Café, Scandic, Comwell, Dancamps, Sundhedscentret og Badehotellet i Hejlsminde.

Derudover samarbejder man med byens butikker, som alle har mulighed for at have Kolding Guiden og bykort liggende.

Tags

Relaterede artikler