Connect with us

Kendte

Turèlls Vesterhavs-retræte til salg

Offentliggjort for

den

Chili Turèlls Vesterhavs-sommerhus er netop kommet til salg. Foto: RobinHus-mægler Karina Høgholm.

Børnefamilien, kunstneren, manden med saven eller måske pensionistparret.

Chili Turèlls Vesterhavs-sommerhus er netop kommet til salg, og dermed er fremtiden for kvadratmeterne åben for nye ejere.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

For sommerhuset skal der betales 998.000 kroner, altså hvad der svarer til en kvadratmeterpris på godt 16.600 kroner. Dermed har RobinHus-mægler Karina Høgholm, der har huset til salg, sat prisen en anelse under de gennemsnitlige kvadratmeterpriser, ejendomsmæglerne i området ellers har med, når til salg-skiltene plantes.

– Det her er mit barndomsland, jeg er født i området, og det er omgivelserne, der gør stedet så vidunderligt. Huset ligger nær en klint med trappe ned til stranden – og så har jeg en lille skov på grunden. Så man er lidt skærmet for vinden, mens man hører havet i det fjerne, siger Chili Turèll til Boliga.

– Det er mine livsomstændigheder, der gør, at jeg sælger det – jeg bor på Frederiksberg til dagligt, så det er blevet for langt at køre – men det er også den eneste grund.

Danskerne vil ha’ have

Bjælkehuset – der er af den traditionelle svenske, rødmalede slags – ligger i Nr. Lyngby nær det store vestjyske ferieområde Løkken og bare ti minutters gang fra havet. Og det er netop omgivelserne, som skuespillerinden tror, kan blive afgørende for, hvem der fremover skal stå nederst på skødet.

– Det kan være børnefamilien med lyst til en masse friluftsliv – og manden med saven, der vil sætte børnene i gang med forskellige projekter. Eller måske en kreativ sjæl som jeg selv, der vil male eller skrive, og som har brug for stilheden. Eller et pensionist-par – der ønsker et mere forenklet liv i synk med naturen – det kan jeg virkelig godt sætte mig ind i, siger Chili Turèll.

– Man hører kun naturens egne lyde, her er den skønneste fuglesang, her ses fasaner og harer og på stille dage måske et rådyr.

Til huset hører der en naturgrund på 1.467 kvadratmeter med gran- og fyrretræer, løvtræer som eg, hyld og ahorn og også et æbletre.

Og tager man et nærmere kig på, hvad danskerne gerne vil have, når de søger efter en ny bolig, er ordet “have” da også blandt de top ti mest søgte gloser i løbet af de seneste fem år. Det viser tal fra Boliga.dk.

Chili Turèll købte selv sommerhuset tilbage i 2004, og har du ikke allerede kendskab til det berømte efternavn, så stammer det fra ægteskabet med forfatteren Dan Turèll.

Skuespillerindens livs-cv tæller en lang karriere på teater og tv, et forfatterskab, en instruktøruddannelse i Qi Gong. Og så stillede hun op for Alternativet til det seneste kommunalvalg i hjemkommunen, Frederiksberg.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Reklame

TV

Her er værterne til Melodi Grand Prix

Offentliggjort for

den

Forfatter:

For anden gang bliver det den erfarne DR-vært Tina Müller og entertaineren Martin Brygmann, der skal føre hele Danmark gennem Dansk Melodi Grand Prix. Foto: Betina Garcia/DR (Arkivfoto)

Danmarks Radio (DR) har afsløret, hvem værterne bliver til Danske Melodi Grand Prix 2022. Desuden ligger det fast, hvor showet skal afholdes.

Når Dansk melodi Grand Prix 2022 afvikles, bliver det i Jyske Bank Boxen i Herning, afslører Danmarks Radio (DR).

Og for anden gang bliver det den erfarne DR-vært Tina Müller og entertaineren Martin Brygmann, der skal føre hele Danmark gennem Dansk Melodi Grand Prix, der løber af stablen den 5. marts.

I 2022-udgaven bliver showet afviklet med publikum. Det er nu to år siden, at det sidst skete – på grund af corona-pandamien.

Otte sange skal kæmpe om, at vinde Dansk Melodi Grand Prix 2022. Sangene offentliggøres i februar, forud for showet.

Dansk Melodi Grand Prix 2022 sendes direkte på DRTV og DR1 den 5. marts klokken 20.00. Billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix starter den 23. september klokken 10.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Biograf

Se traileren: Hvidsten Gruppen II er på vej

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Hvidsten Gruppen II får premiere 25. december. Foto: Nordisk Film/Pressefoto.

En af årets mest imødesete danske film er på vej.

Om godt 100 dage kommer opfølgeren til den mest succesfulde danske 2. Verdenskrigsfilm nogensinde, Hvidstengruppen.

Den 25. december er der premiere på storfilmen “Hvidstengruppen II – De efterladte”.

Nu får publikum for første gang mulighed for at se et smugkig fra filmen. Filmens første trailer er nemlig offentliggjort.

“Hvidstengruppen II – De efterladte” er en gribende dramatisk fortælling om en dansk families ubærlige tab og totale splittelse, men først og fremmest om den tro og det håb, der på mirakuløs vis giver dem den overmenneskelige styrke til ikke at give op.

En hjerteskærende og sandfærdig skildring af kvinder, som bliver fanget i krigens gru, men aldrig holder op med at håbe.

Bodil Jørgensen spiller igen mor i filmen.

Se traileren nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

Mads Langer har solgt sin villa

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Mads Langer. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Det har været lidt af et boligår for musikeren Mads Langer.

I foråret købte han en pragtvilla i den dyre liebhaverforstad Hellerup – og nu viser oplysninger fra tinglysingen, at det også er lykkedes 3AM-sangeren, at komme af med sin villa i Valby, som han blot har ejet siden 2017, skriver boligmediet Boliga.dk.

Begge handler har været oppe i den helt høje priskaliber: Salget af Langers nu tidligere hjemadresse, der er blevet solgt udenom det offentlige marked, har nemlig indbragt intet mindre end 34,5 millioner kroner.

Selv købte Mads Langer adressen i Københavnbydelen i efteråret 2017. Dengang betalte han 17 millioner kroner for at overtage nøglerne til den luksuriøse villa fra 1929 med ni værelser.

Langer og fruen Julie Lillelund står dog ikke uden tag over hovedet, i starten af september overtog de nemlig deres nye hjem i Hellerup – en villa fra 1910 med 300 kvadratmeter bolig og otte værelser. Ejendommen har Mads Langer givet 26 millioner kroner.

Vilde prisstigninger

Ligesom i resten af landet og særligt i hovedstaden er huspriserne i Valby steget siden 2017, hvor Mads Langer købte sit nu tidligere hjem – og i løbet af det seneste år er de nærmest eksploderet.

Lige nu koster en villa i Valby ifølge Boliga.dks udbudsdata i gennemsnit 53.300 kroner pr. kvadratmeter, hvor husene i området tilbage i 2017 var til salg for lidt mere en 37.700 kroner pr. kvadratmeter. Det svarer til en prisstigning på over 40 procent på ikke engang fire år.

Mads Langer kan dog glæde sig over, at inkassere en kvadratmeterpris noget over gennemsnittet for sin Valby-villa: De nye ejere – som netop har overtaget hjemmet – har nemlig betalt over 122.300 kroner for hver af de 282 kvadratmeter bolig.

Langer er aktuel med den netop udgivede single Lightning og Hanging With You, som udkom tidligere på året.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bolig

FCK-profil sælger luksuslejlighed

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Viktor Fischer har sat sin lejlighed midt i København til salg. Foto: Bjørn & Byskov.

Efter sit nylige holdskifte vinker den tidligere FCK-profil Viktor Fischer ikke blot farvel til den professionelle hjemmebane i København; noget tyder på, at han også snart kan tage afsked med den mere hjemmelige af slagsen.

Fischer – der netop er trukket i den røde arbejdstrøje for den belgiske klub Royal Antwerp – har nemlig netop sat sin lejlighed midt i København til salg. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

I lidt over et år har kantspilleren haft nøglerne til den eksklusive adresse på Christianshavn, der ligger i en historisk ejendom med flere hundrede år på bagen.

Og det ses ifølge salgsmaterialet fra mæglerbutikken Bjørn & Byskov tydeligt indenfor i de herskabelige stuer, der prydes med detaljer som originale, høje paneler, radiatorskjulere og indbyggede møbler.

Solid prisstigning på et enkelt år

Hvis det er dig, der skal overtage nøglerne til den 128 kvadratmeter store liebhaverlejlighed, skal du lægge 10,5 millioner kroner, som altså er det beløb, fodboldspillerens hjem er sat til salg for.

Prisen er et godt stykke over de 7,39 millioner kroner, som Fischer selv betalte for lejligheden, da han købte den sidste sommer. Men hjemmet ligger da også i et af de boligområder i landet, hvor priserne ifølge Boliga.dks statistik har haft solidt vokseværk det seneste år.

I øjeblikket er ejerlejlighederne i postnummeret København K i gennemsnit udbudt til salg med en kvadratmeterpris på lidt mere end 66.500 kroner, hvilket svarer til en prisstigning på over 8.000 kroner i forhold til for et år siden.

Viktor Fischers hjem er dog udbudt til salg et stykke over gennemsnittet i området: Her skal du nemlig give lidt mere end 82.000 kroner for en enkelt kvadratmeter.

Fischer spillede i løbet af sine tre år hos FCK over 100 kampe, inden da har han også været i holdtrøjen for Ajax, Middlesbrough FC og Mainz.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

TV

Youtuberen Rasmus Kolbe deltager i “Vild med dans”

Offentliggjort for

den

Forfatter:

"Lakserytteren" Rasmus Kolbe skal være med i "Vild med dans". Her ses han ved et besøg hos Bog & Idé i Kolding Storcenter sidste år. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

“Vild med dans” får også selskab af Youtuberen Rasmus Kolbe – også kaldet “Lakserytteren”.

Den 18. sæson af “Vild med dans” får selskab af Youtuberen Rasmus Kolbe – kendt som “Lakserytteren”.

Han glæder sig til, at medvirke i programmet:

-Jeg glæder mig vildt meget til at begynde “Vild med dans”. Jeg er super nervøs for, om jeg overhovedet kan danse, for jeg er ikke en særlig disciplineret person. Det bliver også rigtig spændende at se, hvordan det bliver at jonglere i et tv-program, en YouTube kanal, en bogudgivelse og alle mine virksomheder på en gang. Den største udfordring bliver helt sikkert at få nok søvn, men så er jeg sikker på, at min dansemakker nok skal køre mig helt tør for energi, fortæller Rasmus Kolbe i en pressemeddelelse fra TV2.

Offentliggjorte nydansere

Mascha Vang, 42 år, bosiddende i Kolding, iværksætter, influencer og tv-kendis
Micki Cheng, 32 år, bagekendis
Pernille Blume, 27 år, elitesvømmer
Jacob Haugaard, 69 år, entertainer, sanger og skuespiller
Jimilian Ismaili, 27 år, sanger
Abdi Ulad, 30 år, marathonløber
Lise Rønne, 42 år, tv-vært
Jannie Faurschou, 71 år, skuespillerinde
Michelle Kristensen, 37 år, sundhedsekspert

Den 18. sæson af “Vild med dans” har premiere den 10. september klokken 20 på TV2.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste

Reklame

Tags

september 2021
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Populære artikler