Tour de France kommer gennem Kolding og Christiansfeld

Torsdag 21. Februar 2019 11:51 996
Tour de France-feltet kommer forbi Kolding og Christiansfeld i 2021. Foto: Erhvervsministeriet/pressefoto. Tour de France-feltet kommer forbi Kolding og Christiansfeld i 2021. Foto: Erhvervsministeriet/pressefoto.

Tour de France-feltet kommer gennem Kolding og Christiansfeld i 2021.

I 2021 kommer Tour de France gennem dele af Danmark, hvor det hele starter med en enkelstart i København den 2. juli. Den 3. juli køres en etape fra Roskilde til Nyborg og den 4. juli starter etapen i Vejle og slutter i Sønderborg. Undervejs kommer tour-feltet gennem Kolding og Christiansfeld. Erhvervsministeriet skriver, at etapen kommer forbi Christiansfeld, mens formanden for Kolding Bicycle Club til JydskeVestkysten bekræfter, at touren også kommer gennem Kolding.

190 lande og flere milliarder seere vil se med, når Danmark over de tre dage lægger asfalt til tre etaper af Tour de France, oplyser Erhvervsministeriet.

- Det bliver en folkefest, der kommer til Danmark. Vi må se om der ikke skal arrangeres noget musik eller andre festligheder, når touren kommer gennem vores kommune, siger Koldings borgmester, Jørn Pedersen, til Kolding Netavis.

Tour de France slutter den 28. juli i Paris.

Se ruterne på billedet længere nede på siden...