Tour de France i Kolding

Onsdag 27. Februar 2019 05:20 826
Knud Erik Langhoff. Privatfoto. Knud Erik Langhoff. Privatfoto.

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, folketingskandidat og formand for den Konservative vælgerforening i Kolding, Mariavej 9 6091 Bjert.

Kan blive til en folkefest og er et kæmpe potentiale for markedsføring af Kolding.

Tour de France – kunne omdøbt blive til ”Tour de Kolding”. Turen igennem Kolding Kommune som underholdning for en rigtig stor folkemængde, med et kæmpe potentiale for markedsføring af Kolding kommune overfor rigtig mange både danske og udenlandske gæster og fjernseere, ja det bliver stort.

Omkostningerne for Kolding Kommune ser ud til at blive yderst begrænsede, og ingen ved endnu hvor stor markedsføringsværdien for kommunen er. Men den er nok ikke væsentlig lavere end et tidligere arrangement for en forhenværende Amerikansk præsident der blev afholdt i 2018. Og så er det en folkelig happening for den brede befolkning og ikke bare for den eksklusive borgere med guld på kistebunden.

Derfor fuld opbakning fra Den Konservative Vælgerforening til at Kolding Kommune sørger for rigtig gode vej forhold for cyklister og god logistik m.m. for de mange gæster, som Tour de France igennem Kolding vil bringe.

Vi skal selvfølgelig udnytte muligheden for markedsføring af store dele af kommunen, - det ligger lige til højrebenet.

Lad os i Kolding komme ”op på cyklerne”, søge indflydelse ved planlægningen og bidrage med det der er nødvendigt for at få det optimale ud af ”Tour de Kolding 2021”.

Tags