Kolding Netavis

ToppGunns vilde lejlighed er til salg

Foto: EjendomsmæglerKompagniet.

Det bliver ikke meget mere centralt i hovedstaden end Vesterbrogade, hvor sangeren TopGunns store herskabslejlighed ligger.

En lejlighed, som du nu har mulighed for at overtage: Musikerens hjem er nemlig netop kommet til salg.
Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Ejerlejligheden, som ligger tæt på Søerne og Hovedbanegården, har næsten 240 kvadratmeter med sildebensparket, stuk og højt til loftet fordelt på seks rum, der blandt andet tæller to badeværelser, et stort køkken-alrum og stuer en suite.

Hvis det er dig, der skal have nøglerne til Kongens Have-sangerens hjem, så skal du af med lidt under 13 millioner kroner.

Det er nemlig prisskiltet, der følger med den nyudbudte københavnerlejlighed, som ifølge SeogHør ligger tæt på den lejlighed, som Pernille Rosendahl og Kristian Jensen har lejet sig ind i på Vesterbro.

Milliongevinst i vente?

TopGunn, hvis borgerlige navn er Oliver Gammelgaard Nielsen, har ikke boet frygtelig længe på adressen. Det er nemlig blot lidt over to år siden – i slutningen af 2020 – at han købte den centralt beliggende lejlighed.

Dengang gav han ifølge Boliga.dk 7,4 millioner kroner for ejerlejligheden, hvilket betyder, at der er knap 5,6 millioner kroner at hente, hvis lejligheden bliver solgt til den nuværende udbudspris.

Det er dog ikke medregnet eventuelle forbedringer af lejligheden, som netop ifølge salgsmaterialet hos EjendomsmæglerKompagniet ”er top-renoveret i de bedste materialer på markedet” med blandt andet nyt køkken og badeværelser.

TopGunn er både rapper, sanger og producer. Han står bag flere store ørehængere som Kongens Have og senest singlen fra 2022; Lågsus For Evigt.

Tagget med:
Del denne artikel