Kolding Netavis

Toldere fandt over 26 kilo hash i postpakker

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Toldstyrelsen.

I tre pakker fra Sydeuropa fandt toldere i sidste uge i alt 26,5 kilo hash hos en kurervirksomhed i Fredericia. De tre sager er overgivet til politiet.

Fredag d. 13. januar blev tre pakker fra Sydeuropa taget ud til kontrol af Toldstyrelsen hos en kurervirksomhed i Fredericia. De tre pakker, der alle var afsendt fra samme land, indeholdt henholdsvis 7,2 kilo, 8,6 kilo og 10,7 kilo hash – alle vakuumpakket på samme måde og opbevaret i enten plastik- eller flamingokasser.

-Der var en række forskellige faktorer ved pakkerne, der vækkede toldernes mistanke. En mistanke, der viste sig at være velbegrundet, da pakkerne alle viste sig at indeholde indtil flere kilo hash. Umiddelbart efter blev politiet tilkaldt, fortæller kontroldirektør i Toldstyrelsen, Michael Lund, i en pressemeddelelse.

Toldstyrelsen finder generelt narkotika i både flydende og i fast form i alle typer varer og transportmidler, fra rejsende i lufthavne til containere på anløbne skibe i havne og i postpakker i landets postcentre. De seneste tal på narkotikaområdet viser, at Toldstyrelsen tilbageholdte 103 kilo hash på grænsen i 1. halvår 2022 og 146 kilo hash i 2021.

De tre sager er overdraget til Sydøstjyllands Politi til videre efterforskning.

hash1
Foto: Toldstyrelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel