Kolding Netavis

To mænd anholdt og varetægtsfængslet: Var på vej ud af landet med tyvekoster

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Mændene blev stoppet af betjente fra UKA Vest i en litauisk varebil på Sønderjyske Motorvej ved Rødekro, hvor køretøjet var på vej ud af landet. Ved kontrollen af bilen var varerummet fyldt med to havetraktorer, værktøj, møbler, computere, cykler, smykker m.m.

To litauiske mænd på 32 og 42 år blev onsdag ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger. De to mænd er sigtet for hæleri og tyveri.

Mændene blev tirsdag middag stoppet af betjente fra Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi i en litauisk varebil på Sønderjyske Motorvej ved Rødekro, hvor køretøjet var på vej ud af landet. Det oplyser Syd- & Sønderjyllands Politi.

Ved kontrollen af bilen var varerummet fyldt med to havetraktorer, værktøj, møbler, computere, cykler, smykker m.m.

De to mænd nægter sig skyldige i hæleri og tyveri, ligesom den 42-årige kærede varetægtsfængslingen til Vestre Landsret.

Det står allerede nu klart, at nogle af kosterne kan knyttes til indbrud begået i Nordsjælland tidligere i år, mens den videre efterforskning skal afdække yderligere gerningssteder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel