Connect with us

Bowling

To Kolding-spillere til EM

Offentliggjort for

den

BK Trekanten har to spillere med til EYC i Holland i dagene frem til 19. september. Det er Emil Høstbo og Hanne Boros Antonsen. Privatfoto.
BK Trekanten har to spillere med til EYC i Holland i dagene frem til 19. september. Det er Emil Høstbo og Hanne Boros Antonsen. Privatfoto.

Bowlingklubben BK Trekanten er repræsenteret med to spillere ved dette års EYC (Euopamesterskab for ungdom) i Tilburg i Holland i dagene frem til den 19. september.

Det er på drengesiden Emil Høstbo 17 år, og på pigesiden Hanne Boros Antonsen 16 år

Emil Høstbo er en ung spiller med et stort potentiale, og en af de bærende spillere på klubbens ungdomsliga. Han spiller allerede i første division, hvor han er en af de bedste spillere. Han har også været med på klubbens ligahold, hvor han klaret sig rigtig godt.

Hanne Boros Antonsen spiller også på ungdomsligaholdet og er en af de etablerede spiller og måske en kommende ligaspiller på dameholdet.

-Det er dejligt at se, at klubbens store arbejde sammen med Kolding Talent og Kolding Kommune bærer frugt, Det er fantastisk, at vi igen har to ungdomsspillere med til EYC. Det må jo betyde, at vi gør noget rigtig i forhold til udvikling . Vi tror og håber, at de unge mennesker nok skal klare sig godt og forhåbentlig kommer hjem med medaljer, fortæller sportschef Jan Andersen.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Bowling

Koldingbowler hjem med sølv og bronze

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Hanne Boros Antonsen (tv) og Julie Bertelsen fra HUK Herning vandt sølvmedaljer i ”double”. Privatfoto.

Det blev til to medaljer ved EM for ungdom.

Den unge Koldingbowler, Hanne Boros Antonsen, er kommet hjem til BK Trekanten KIF, med et særdeles flot resultat. Ved Europamesterskaberne for ungdom i Tilburg i Holland blev det således til to medaljer.

Sølvmedaljen kom i hus i ”hold”. I semifinalen slog de danske piger det stærke svenske hold overraskende med 845 mod 805, og dermed var vejen banet til finalen og kampen om guldet.

Finalemodstanden fra Rusland var dog for stor en mundfuld, så danskerne tabte 762-675, og måtte tage til takke med sølvmedaljerne.

Bronzemedaljen vandt Hanne Boros Antonsen i ”double” sammen med Julie Bertelsen fra HUK Herning. De spillede sig frem til semifinalen, hvor et finsk par dog var for stor en opgave, og det blev til et nederlag. Pladsen blandt de fire bedste hold var dog nok til bronzemedaljen.

Koldingklubben havde også Emil Høstbo med til EM for ungdom i Holland. Han spillede imidlertid ikke op til vanlig standard og måtte rejse hjem uden topresultater. Alligevel må hans indsats betegnes som tilfredsstillende.

-Det er svært ikke at være stolt over den indsats, vore unge spillede ydede i Holland. Det skyldes ikke mindst vores trænerteam, Kolding Elite og Kolding Kommune, lyder det fra sportschef Jan Andersen, der har en særlig lykønskning til medaljetageren Hanne Boros Antonsen.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bowling

Lokal bowlingspiller brager ind på den internationale scene

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Mikkel Brus Sørensen fra BK Trekanten KIF brager ind på den internationale bowlingscene.

Mikkel Brus Sørensen knust over forløbet under finalespillet.

Det har ikke for bowlingspillerne – på grund af corona – været muligt at deltage i de normalt mange stævner rundt om i verden.

Derfor lavede den internationale bowlingorganisation PBA en turnering online med en præmiesum på 50.000 dollars med 10.000 til vinderen.

Global Rumble viste sig at have stor interesse, og mere end 100 haller og over 1000 spillere over hele verden deltog. Og som altid, tør man næsten sige, var BK Trekanten KIF repræsenteret i finalen i turneringen.

Et kæmpe talent

Kolding-bowleren Mikkel Brus Sørensen er et kæmpe talent, som de seneste år virkelig er ved at vise, hvad han kan på den internationale scene, skriver BK Trekanten KIF i en pressemeddelelse.

I semifinalen skød han således max score – 600 på 2 serier og var dermed sikkert med i finalen, som bestod af 12 spillere fra hele verden.

Når det er en online event, skulle der livestreames fra de enkelte haller for at scoren var valid. Mikkel lagde godt ud og laver 298 af de max 300 i den første score, og var klar til at spille næste serie.

Diskvalificeret i finalen

Under finalespillet bliver det meddelt, at nettet havde været nede, og dermed kunne man ikke være sikker på Mikkels score, og han bliver diskvalificeret.

-Jeg var knust i det øjeblik. De beklagede og kaldte det en teknisk fejl. Gennem hele forløbet har vi fulgt PBA´s anvisninger og flere gange fået bekræftet, at det hele kørte som det skulle. Jeg havde en rigtig god fornemmelse, og havde en stor chance for at få en topplacering og måske endda vinde turneringen, fortæller Mikkel Brus Sørensen.

Han har fået 1000 dollars for sin finaleplads, men havde det ikke været for de tekniske problemer, kunne han måske have stået med 10.000 dollars.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bowling

Tredje gang blev lykkens gang

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Mathias Ankerdal blev årets talent i 2020, der bl.a. bød på en sejr på Europatouren. Foto: Lasse Lagoni/pressefoto.

Forleden uddelte Kolding Talent prisen for årets talent 2020 efter en lettere coronaforsinkelse.

Det gjorde dog ikke glæden mindre for den tydeligt stolte bowler, der var nomineret til prisen for tredje gang.

Efter at have præsteret topresultater på ungdomsniveau blev 2020 året, hvor Mathias fik bevist, at han er klar til at spille med blandt de bedste i Europa på seniorniveau. Det er netop i skridtet op til seniorniveau, at dygtige ungdomsudøvere skal affinde sig med at tabe mere og holde motivationen til at udvikle sig.

Flere store skridt og vigtige sejre

I 2020 har Mathias formået at tage flere store skridt og vigtige sejre til trods for coronanedlukningen. Prisen blev givet for en vedholdende udvikling, hvor det i 2020 er blevet til række af titler på ungdomsniveau, men også en sejr på senior Europatouren i Holland, som den yngste dansker nogensinde.

Mathias var allerede etableret på ligaholdet i BK-Trekanten KIF, og han har dermed også en stor andel i det danske mesterskab i 2020. Det kræver hårdt arbejde at holde niveauet, og resultaterne kommer ikke af sig selv.

Seniorlandsholdet

Den flotte sæson har også betydet, at han meget fortjent er kommet med i bruttotruppen på seniorlandsholdet. Her er der nu en forhåbning om, at fremtiden vil byde på en plads, når trupperne til deltagelse i de store mesterskaber i den rød-hvide trøje skal udtages.

Prisen blev overrakt af Yrsa Mastrup på vegne af Talentrådet for idræt og juryen, der valgte Mathias i hård konkurrence med motorsportstalentet Bastian Buus og powertumbleren Alexander Bredvig.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bowling

Igen store penge til bowler fra Kolding

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Thomas Larsen fra BK Trekanten KIF har netop vundet 125.000 kroner i en turnering i USA. I den kommende weekend er han med, når der kæmpes om 100.000 dollars svarende til 630.000 kroner. Pressefoto.

Thomas Larsen fra BK Trekanten KIF scorede 125.000 kroner for en 3. plads i USA.

Kolding-bowleren, Thomas Larsen, fra BK Trekanten KIF, har gjort det igen: Spillet sig ind i verdenseliten ved at placere sig blandt de bedste i en stor amerikansk turnering.

Det oplyser BK Trekanten KIF i en pressemeddelelse.

Koldingenseren sluttede på en 3. plads, hvilket var ensbetydende med en præmiesum på 20.000 dollars svarende til ca. 125.000 kroner.

Turneringen havde fem deltagere, som alle har vundet en Masters, så det var de bedste af de bedste spillere, der jagtede 1. præmien på 100.000 dollars svarende til 630.000 kroner.

I sin livs form

Thomas Larsen er for øjeblikket i sin livs form. I sidste uge vandt han således turneringen USBC Masters, ligeledes i USA, og det indbragte den nette sum af 30.000 dollars svarende til 189.000 kroner.

I den kommende weekend går jagten på rigtig mange dollars ind igen. Her mødes de 16 bedste spillere i en PBA Playoffs-turneringen, og på forhånd må Thomas Larsen tilskrives gode chancer for at nå så langt, at der igen kan sættes penge ind på kontoen.

Dem er der også god brug for, idet han – og kæresten – er i gang med at bygge hus i Skanderup.

Kæmper igen om store pengepræmier

At Thomas Larsen deltager i en af de største amerikanske tv-transmitterede turneringer er ensbetydende med, at koldingenseren igen skal kæmpe om meget store pengepræmier.

Denne gang er der igen 100.000 dollars til vinderen, mens den spiller, der taber finalen og dermed slutter på 2. pladsen, kan se frem til 50.000 dollars.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bowling

Thomas Larsen vinder sensationelt turnering i USA

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Det største danske bowlingresultat nogensinde med en præmie på 30.000 dollars.

Kolding-bowleren, Thomas Larsen, fra BK Trekanten KIF har sensationelt vundet USBC Masters i USA. Det er det største danske bowlingresultat nogensinde, og udover at give koldingenseren en præmiesum på 30.000 dollars – svarende til 189.000 danske kroner – giver det ham også adgang til to store turneringer på amerikansk TV, hvor vinderne får en check på 100.000 dollars.

For at nå til sejren måtte Thomas Larsen gennem mange sejre for endeligt at stå i finalen i Reno, som blev vist på FOX sports i USA. Alene det, at turneringen blev vist direkte i amerikansk TV, siger lidt om, hvor stor en sportsbegivenhed, der er tale om.

Thomas Larsen er ikke uvant med at vinde store turneringer, men at vinde USBC Masters er klart den største sejr i hans karriere. Kun en anden europæer har vundet den titel, og kun fire andre europæere har nogensinde vundet en major.

– Det er helt vildt, lyder det fra Thomas Larsen i en pressemeddelelse.

Han betegner turneringen som utroligt udfordrende. 216 bowlere deltog, og det foregik i bowlinghallen kendt fra filmen Kingpin.

– TV-finalen var både svær og meget nervøs. Det lykkedes mig dog at spille en fornuftig finale, mens min modstander, Jesper Svensson fra Sverige, havde problemer, tilføjer Kolding-spilleren.

Thomas Larsen havde chancen for at afgøre finalen i sidste rude med 2 strikes. Han lavede et perfekt slag og den første strike. Desværre blev nr. 2 slag ikke lige så godt, så svenskeren havde chancen for at lave 3 strikes og dermed vinde med 1 kegle. Det lykkedes ikke for ham, og så var sejren til danskeren en kendsgerning.

– Jeg ved ikke, om jeg får et øjeblik på bowlingbanerne, der betyder lige så meget som dette. Men jeg ved, at jeg kommer til at se TV-showet fra FOX sport mange gange i fremtiden, og trofæet får en speciel plads i det nye hus, min kæreste og jeg er ved at bygge, tilføjer Thomas Larsen.

Sejren betyder, at Thomas Larsen har kvalificeret sig til yderligere to amerikanske turneringer på TV med en førstepræmie på 100.000 dollars hver – svarende til 630.000 kr. i hver turnering.


Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Seneste

Reklame

Tags

september 2021
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Populære artikler