Kolding Netavis

To julekoncerter i Samværket

Oslo Gospel Choir synger julen ind i Samværket i Seest.. Pressefoto.

Oslo Gospel Choir giver julekoncert i Kolding.

Julen bliver sunget ind i Samværket den 3. december af Oslo Gospel Choir. De sørger for gospelmusikken kan bringe juleglæden helt ud i tåspidserne og smilet helt ud til ørerne.

-Vi er rigtige stolte over, at vi i samværket kan tiltrække så store navne, som Oslo Gospel Choir Samværket blev bygget med den forudsætning om, at være et sted, med drømmen om at skabe et sted med ”Rum til liv” Det er en drøm om et samlende og skabende miljø, som bedrager til oplevelser, erfaring og fælleskaber. Et mødested for borgere I Kolding og omegn, her skal socialt arbejde, kultur- og musikliv og kirkelige aktiviteter samles i en oase. Derfor er vi særligt glad for, at have Oslo Gospel Choir på besøg i december, fortæller eventmanager i Samværket, Peter Mwabala Naumann.

Oslo Gospel Choir er ét af Europas allerbedste gospelkor. Gennem årene har korets berusende, varme stemmehav medvirket på indspilninger med nationale og internationale artister. Blandt andet har de udgivet pladen ”Live” med Sissel Kyrkjebø og er med på Stig Rossens plade ”Julelys”.

Oslo Gospel Choir danner skole inden for genren og tilsætter en helt unik skandinavisk sound og charme.

Koret ledes stadig af Tore W. Aas, der også startede koret tilbage i 1988.

Der er to koncerter den 3. december – klokken 17 og klokken 20.

Tagget med: ,
Del denne artikel