Kolding Netavis

”Tiufkær Open Air” med sang og musik under åben himmel

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Efter en corona-pausen i 2020 er den kendte sanggruppe Solong fra Kolding igen klar med en koncert i det fri.

”Tiufkær Open Air” finder sted søndag den 29. august fra klokken 14-16 i Skak´s Have på adressen Tiufkærvej 145, hvor sanglysne gæster kan få en musikalsk oplevelse under åben himmel med udsigt til marker, stauder og lyden af fuglefløjt.

Sanggruppen Solong består af 20 mænd og kvinder heriblandt Rita og Otto Skak, som i 2019 for første gang lagde have til ”Tiufkær Open Air”.

Koncerten blev en stor succes, og derfor ventes der stor efterspørgsel efter billetter i år. For to år siden blev der solgt næsten 175 billetter.

-Vi ser frem til en hyggelig og festlig eftermiddag i grønne omgivelser med god musik og rig mulighed for fællessang. Jeg er sikker på, at det bliver en perfekt måde at tage afsked med sommermåneden august på, lyder det fra Otto Skak i en pressemeddelelse.

Ud over korsang, fællessang og solistoptræden blev der også tændt op i grillen, og det bliver muligt at købe ringriderpølser, fadøl, vand, kaffe og hjemmebagt kage.

Hvis vejret – mod forventning – ikke arter sig, flyttes ”Tiufkær Open Air” ind i laden på Damgaard på adressen Tiufkærvej 120. Billetter a´ 50 kroner – børn under 15 år gratis adgang – kan købes hos Rita Skak i Tiufkær – mobil: 2294 9563.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel