Kolding Netavis

Tim Christensen får fuld pris for sin lejlighed

Foto: Lars Gundersen, Adam Scnhack.

Den rigtige køber, det rigtige tidspunkt og den helt rigtige pris.

Der er noget, der tyder på, at planeterne har stået på lige linje, da den verdenskendte musiker Tim Christensen solgte sin lejlighed på Frederiksberg i december.

Ikke nok med, at det ikke engang krævede to uger på det offentlige marked, før en handel var i hus, så blev den også solgt præcis til prisen. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Handlen er nemlig netop blevet tinglyst – og de nye ejere har sikret sig den eftertragtede adresse på en sidegade til Gammel Kongevej – ikke langt fra Søerne i København – for lige præcis 15 millioner kroner.

Det var da også lige det beløb, som den 174 kvadratmeter store penthouselejlighed, der fordeler sig over to etager og flere tagterrasser, kom til salg for i julemåneden hos liebhavermægleren Adam Schnack.

Landets dyreste kvadratmeter

Da Dizzy Mizz Lizzy-sangeren selv købte lejligheden tilbage i 2004, gav han et noget mere beskedent beløb for adressen; nemlig 3,5 millioner kroner.

Det svarer til en prisstigning på 11,5 millioner kroner på 17 år – uden at medregne eventuelle opgraderinger af og forbedringer i hjemmet.

Priserne på Frederiksberg – som er den kommune, der år efter år trækker landets dyreste salgskvadratmeterpriser på ejerlejligheder – har da heller ikke stået stille; tværtimod er priserne steget rigtig meget, viser Boliga.dks salgshistorik.

Bare i løbet af de seneste fem år er en ejerlejlighedskvadratmeter gået fra at koste næsten 39.600 kroner i 2016 til 54.900 kroner i 2021. Det svarer til en prisstigning på 39 procent.

Udover sin store succes med rockgruppen Dizzy Mizz Lizzy – hvem kan ikke nynne med på “Silverflame” – har Tim Christensen også flere gedigne hits på solo-cv’et, deriblandt “Right next to the right one”, “Love is a matter of..” og “How far you go”.

Tagget med: ,
Del denne artikel