Tidligere vindmøllefabriks lokaliteter til udlejning

Lørdag 09. Januar 2021 15:45 397
Til leje-skiltet er opsat ved Vingen 1 i Lunderskov. Foto: H.E. Haulrich. Til leje-skiltet er opsat ved Vingen 1 i Lunderskov. Foto: H.E. Haulrich.

LM Wind Powers tidligere lokaler i Lunderskov er sat til udlejning.

1. maj sidste år lukkede og slukkede LM Wind Power sit testcenter i Lunderskov, hvor omkring 200 medarbejdere servicerede 14.000 kollegaer rundt om i verdenen.

Nu er der så kommet et skilt op ved Vingen 1 i Lunderskov - et udlejningsskilt.

Det er Engel & Völkers Commercial i Kolding, der står for udlejningen. På deres hjemmeside skriver de om Vingen 1:

- Vingen 1 har en central placering i Trekantområdet direkte ved hovedvej 469. Denne giver nem adgang til E20 mod nord og E45 ved afkørsel Kolding Syd. Vejene er udstyret til transport af stort gods, idet LM Wind Power transporterer vindmøllevinger, hvilket ses bl.a. ved rundkørslen mod syd der er tilpasset dette. De to bygninger som nu er mulige at leje, er beliggende på den nordlige del af matriklen med indkørsel fra både nord og syd. Adgangsvejene fra syd er etableret med henblik på håndtering af bred og tungt last. Bygningen mod nord er bestående af bygning 3, 4 og 15 jf. BBR. Denne bygning kan fungere som et domicil i sig selv, da her er gode og flotte kontorfaciliteter på 1. sal samt toiletter i stueplan. Endvidere er bygningens hal, uden søjler og har en stor spændvidde på ca. 40 meter i bredden og 128 meter i længden.

- Hallen er serviceret med traverskraner (12,5T), seks porte med ca. 4,8 meter højde og i enden med port på 7,5 meter. Gulvet i hallen er beton beregnet til tunglast. Hallen er med godt lysindfald grundet ovenlysvinduerne samt porte med store vinduespartier. Bygningen har mange kvaliteter og ovenstående er blot udtræk af de mange gode faciliteter bygningen byder på. Samlet ca. 7.000 kvadratmeter. Bygningen mod øst er bestående af bygning 1 og 2 jf. BBR. Bygningen her er opført i samme stil som ovenstående, men indrettet i flere sektioner hvor der bl.a. kan fremhæves den meget flotte kontorafdeling med konferencerum og mange flotte kontorer og stor kantine med produktionskøkken og omklædning og badefaciliteter. Specialindrettet og brandsikret rum til opbevaring af særlige kemikalier/væsker. Bygningen er udstyre med flere mindre traverskraner, idet den benyttes til forskellige produktionslinjer og lager. Flere porte fra ca. 4,5 meter. Samlet areal ca. 7.500 kvadratmeter. Omkring ejendommene er der gode adgangsveje og plads til at kunne vende med store lastbiler og hænger. Parkering er etablere på terræn med flisebelægning.

Der er i alt 14.154 kvadratmeter, at boltre sig på. Lejeprisen er 437.671 kroner pr. måned.

Tags