Connect with us

Partner artikler

Test: Står du og mangler et minikøleskab?

Offentliggjort for

den

Foto: Humphrey Muleba/Unsplash.

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Du står måske og skal bruge et mini køleskab til din garage, dit teenageværelse, dit køkken eller til et helt tredje formål. Men hvilket burde man købe, og hvad skal man lægge vægt på, når du leder efter præcis dit næste kølemøbel.

Vi anbefaler at du ser på en mini køleskab test fra Produkt Eksperten.

Mini køleskab test

Der er mange parametre, som er vigtige at skrive bag øret i jagten på det rette mini køleskab, og en god test online kan være altafgørende for din beslutning. Vi vil herunder komme med nogle områder, du skal være opmærksom på i din søgen.

Kølekapacitet: Netop da produktet har fokus på småt, men godt, må man fortsat holde øje med selve kølekapaciteten. Selvom det skal være et mini køleskab, må det gerne fortsat have plads til det nødvendige. Ofte varierer kølekapaciteten meget og det ses også i test af mini køleskab fra forskellige udbydere. Det er alt fra et Bosch køleskab med 346 liter til et Scandomestic med sine 115 liter.

Energiklasse: Ud over plads og kapacitet må dit næste mini køleskab godt have en god energiklasse – ikke blot for din pengepungs skyld, men også miljøet. Ofte viser test at mini køleskab har forholdsvis lavt energiforbrug, derfor gør energiklassen ikke en skelsættende forskel, men det er alligevel vigtigt at have med i sin overvejelse ved køb. Du kan få i alt fra energiklasse AAA til F.

Størrelse: Når du skal se på test for dit næste mini køleskab, skal du selvfølgelig vurdere den plads du har til køleskabet, og derfor også hvilken størrelse dit skab skal have. Ofte når man køber et mini køleskab, er det grundet manglende plads eller udnyttelse af plads, og derfor er det essentielt at køleskabet er småt, nemt og tilgængeligt. Af små mini køleskab og deres test finder du både et Scandomestic mini køleskab på 84 cm i højden samt et Bosch med samme begrænsede højde på 85 cm.

Lydniveauet: Ønsker du et lille mini køleskab som i test viser sig at være utroligt larmende og støjende? Det kan de fleste nok svare nej til. Men holder du øje med lydniveauet i din udvælgelse, det burde du. De fleste køleskabe generelt har et niveau på alt fra 36 dB til 45 dB. Du burde derfor tjekke dine test igennem for at være forberedt på lydniveauet før køb.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Partner artikler

Derfor bør du have en advokat til køb af bolig

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Gabrielle Henderson/Unsplash (modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Det er altid en god ide at modtage rådgivning under store og svære beslutninger.

Et boligkøb er en stor beslutning, og det kan være en tryghed og en sikkerhed at gøre sig et advokat boligkøb.

En advokat kan hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger i processen mod købet af dit drømmehus. Med en erfaren boligadvokat slipper du for at sætte dig ind i alt det juridiske.

Boligadvokaten kan hjælpe dig med at forstå en købsaftale og hjælpe dig med ikke at overse nogle informationer, som kan bringe dig i problemer. Derfor kan en advokat være uhyre vigtig at rådføre sig med.

Undgå tvivl og usikkerhed

Hos Hviidadvokater.dk har de erfarne boligadvokater, som kan hjælpe dig med det helt rigtige boligkøb. De er specialister på området og ved præcis, hvordan de skal hjælpe dig.

Hvis du er førstegangskøber og synes at boligmarkedet ser uoverskueligt ud, vil en boligadvokat være til en stor hjælp. De erfarne boligadvokater kan hjælpe dig af med usikkerhed og tvivl og hjælpe dig til at få ro i maven, når den rette beslutning skal træffes.

En dygtig og erfaren boligadvokat vil støtte dig i boligkøb processen og være relevant at benytte i den store beslutning. Faktisk er det at købe et hus en af de største beslutninger, man skal træffe. Ved brug af egen boligadvokat er du også sikker på, at købet sker på dine præmisser. Du er altså med i hele processen, og din egen boligadvokat vil løbende opdatere dig i processen mod drømmehuset.

Drømmehuset

Huset danner ramme for hjemmet, og hjemmet er det sted, hvor du kan føle dig allermest tilpas og tryg. Det er dine rammer og din personlighed og stil, som skaber hjemmet og den hjemlige atmosfære. Derfor er det meget vigtigt at vælge det hus, der siger dig noget, og som du kan føle dig hjemme i.

Det er her, der er mulighed for at skabe familiens rammer, og det er også her, at minderne skabes. Den rette hjælp fra en boligadvokat kan være med til at overskueliggøre processen i at vælge netop det hus, der ville passe bedst til dig og din familie.

Drømmehuset er et hus, som du kan føle dig tilpas i, og hvor du kan skabe et stabilt og hjerteligt hjem til dig og din familie. I drømmehuset eller drømmeboligen kan du sætte dit eget personlige præg i form af indretning og stil.

Til slut er der kun at takke boligadvokaten for hjælp i processen, og du kan derefter nyde din nye drømmebolig i dine egne trygge rammer.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Partner artikler

Lok ikke cyberkriminelle indenfor – hold dine smart devices sikre

Offentliggjort for

den

Forfatter:

From above of crop anonymous male hacker typing on netbook with data on screen while sitting at desk
Foto: Sora Shimazaki/Pexels (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Vi er lige nu i en tid, hvor markedet for såkaldte smart devices er større end nogensinde før.

Mange ting kan i dag tilkobles internettet, styres via en app, overvåges eller noget helt fjerde. I nogle tilfælde er teknologien altafgørende for funktionaliteten, i andre tilfælde tjener den ikke det store formål – men fælles for begge tilgange er, at forbindelsen er der. Og hvor der er en forbindelse, er der også en adgangsvej.

Denne adgangsvej kan bruges af ondsindede aktører for at skaffe sig adgang til dit hjem. En ting er privatsfæren, der f.eks. bliver brudt gennem kameraer eller anden form for overvågning, men det kan også have økonomiske konsekvenser, hvis en indbrudstyv eks. kan skaffe sig adgang til selve hjemmet via et smart device.

Det kan også være, at man har låst et pengeskab via et system, hvor det faktisk er en mulighed at åbne via en app, mens et andet eksempel også kan være ens bil, der kan startes uden brug af nøgle. Det er ikke svært at forestille sig, at konsekvenserne af dette kan være enorme, og man kan hurtigt bringe sig selv i en alvorlig kattepine.

Så hvordan sørger man så helt generelt for, at det ikke sker?

Få styr på hjemmets cybersikkerhed

Der er flere aspekter af sikkerhed, når man snakker om cyber i hjemmet og sikkerhed deraf. Den mest direkte er gennem det enkelte produkt og dets opkobling til internettet i hjemmet.

Her er problemet, at man tit kun har en meget lille kontrol over selve internetadgangen gennem den enkelte enhed. På en computer eller en telefon kan man ændre i et hav af indstillinger, hente supplerende applikationer og meget mere, men i forbindelse med internetopkobling til eks. en anden enhed i hjemmet, er valgmulighederne tit stærkt begrænsede, og man kan oftest vitterligt ikke vælge andet end, hvilket netværk man vil forbinde til. Selv mere avancerede enheder som eks. Spillekonsoller og TV har tit kun et meget snævert spektrum inden for indflydelse på cybersikkerheden.

Du bør derfor i stedet gribe selve internetopkoblingen an – routeren eller modemmet. Ved at sikre selve opkoblingen kan du nemlig på én gang holde alle dine enheder sikre, og ikke nok med at det sparer tid og bøvl, det er i mange tilfælde den eneste måde at gøre det på, som beskrevet ovenfor.

Og at sikre denne internetopkobling kan gøres på flere måder, men vi kommer ind på en række gode råd i næste afsnit, som du bør følge for at sikre en så stor cybersikkerhed i hjemmet som muligt.

Specifikke råd til bedre sikkerhed

Helt konkret bør du have et sikkert kodeord, og du bør skifte det relativt ofte. Et sikkert kodeord er langt og gerne så tilfældigt som muligt – men du skal også kunne huske det. Derfor er et tip, at du kæder en række individuelle ord sammen, som du så tweaker yderligere ved at udskifte bogstaver med tal og specialtegn.

Er der tale om forsøg på adgang via brute force, altså hvor et program forsøger med en lang række kombinationer at gætte sig til et kodeord, er der i realiteten ingen forskel på, om ens kodeord har grobund i virkeligheden, eller er fuldkomment tilfældigt. Men det er trods alt nemmere at huske ovenstående råd frem for 16 helt tilfældige tegn. Og skal man først til at skrive det ned, for at kunne huske det, så ryger fidusen med det sikre kodeord lidt.

Sørg altid for at holde de enkelte enheder opdateret. Selv enheder, som man måske ikke skulle tro får opdateringer, får det i ny og næ. Det kan især være tilfældet, hvis man køber en ældre model af et produkt, da der er opdaget sikkerhedsbrister i enhedens levetid, som producenten så sørger for at fikse gennem en opdatering – i øvrigt en metode, hvorpå man i dag kan få lukket disse huller, frem for at skulle kalde et produkt tilbage og genudgive det på ny.

Endelig bør du også bruge en online VPN til at kryptere forbindelsen. Dette kan du nemlig sætte op direkte på routeren, og dermed sikrer du, at al forbindelse både ind og ud går gennem denne krypterede forbindelse, som dermed holdes sikker og ude af hænderne på uvedkommende.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Partner artikler

Endelig: EM håndbold igen

Offentliggjort for

den

Forfatter:

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Så er det endelig ved at være tid til en EM-slutrunde igen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at de danske drenge er blandt favoritterne – hvis ikke favorittén til at tage guldet med hjem.

Vi kommer rigtig formstærkt ind til slutrunden og har ved de seneste to slutrunder vundet guld til VM og sølv til OL. I den eneste testkamp forud for slutrunden smadrede de danske drenge nordmændene. Det tegner altså godt for Danmark.

Det er dog spændende at se, om corona går hen og bliver den største profil og ødelægger slutrunden. Vi krydser alt hvad vi har, for at det ikke bliver tilfældet.

Få styr på programmet og Danmarks kampe

Hvis du også er meget håndboldinteresseret ligesom os, er det vigtigt, at du har styr på, hvornår Danmark spiller deres kampe. Måske er at faktisk vigtigt at have styr på det komplette EM håndbold kampprogram.

Det vigtigste i første omgang er, at Danmark spiller sine gruppekampe torsdag den 13. klokken 20:30, lørdag den 15. klokken 20:30, mandag den 17. klokken 20:30. Herefter må vi se, hvor langt det rækker, og så må du holde øje med det løbende. Hvis du skal se andre end Danmark, kan du altid finde det fulde program her på nettet.

Oversete profiler der kan få en vigtig rolle

Vi er alle klar over, at Mikkel Hansen, Mathias Gidsel, Niklas Landin og Rasmus Lauge kan få en afgørende rolle for det danske hold. Derfor vil vi komme med nogle bud på et par oversete profiler, som kan få en stor rolle, hvis det ikke kører for de fire.

Jacob Holm

26 år
Venstre back/Playmaker
Füchse Berlin
Jacob er en ekstremt dygtig spiller. Han kommer oprindeligt fra Esbjerg. Han er utrolig eksplosiv, og det er alle forsvarsspillere mareridt at stå alene med ham. Hvis du ikke er opmærksom i et splitsekund, så er han forbi dig. Holm kan få en rigtig stor rolle, hvis hverken Lauge eller Hansen har tur i den.

Magnus Saugstrup

25 år
Stregspiller
Magdeburg
Magnus er en meget god stregspiller. Han har en utrolig vigtig rolle i Danmarks forsvar, hvor han dækker 3’er. Han er den type er 3’ere, som kan komme op og tackle på modstandernes kryds, og han er derfor en rigtig vigtig spiller i denne del af spillet.

Lasse Andersson

27 år
Forsvarsspiller/bagspiller
Füchse Berlin
Lasse kan få en utroligt vigtigt rolle i 2. bølgen. Han kommer med fuld fart, har et godt overblik og et skud af en anden verden. Lasse kan få en vigtig rolle i og med, at han kan dække op og score nogle lette mål i 2. bølgen, hvilket kan aflaste nogle af de andre.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Partner artikler

Den rigtige seng kan være vigtig for din livskvalitet

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Foto: Taisiia Shestopal/Unsplash.

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Søvn er vigtigt for dit helbred. Derudover kan det være med til at forbedre livskvaliteten, da en god nattesøvn giver mere overskud i hverdagen. En vigtig del af en god nattesøvn er, at du har den rigtige seng.

Der er rigtig mange mennesker, som vælger at gå på kompromis, når de er ude for at købe en seng. Det kan nemlig virke både uoverskueligt og dyrt at købe en seng. Men hvis du tænker over, hvor mange timer du hver dag bruger i sengen, og hvor stor en procentdel det udgør af livet, så er det altså værd at bruge både tid og penge på at købe den rigtige seng.

Hos Sengetid.dk finder du et stort udvalg af senge. Herunder kan du læse mere om sengetid.dk, men du kan også gå direkte ind og se udvalget lige her.

Danske kvalitets senge

Hos Sengetid finder du eksklusive senge, som er håndlavet og fremstillet i gode kvalitetsmaterialer. Der er hverken gået på kompromis med æstetik eller komfort.

Sengene er smukke og udstråler moderne dansk design, så det passer ind i de fleste hjem og kan indgå som en del af indretningen på bedste vis. Derudover er der lagt vægt på god komfort, så sengene giver dig god mulighed for at sove dejligt.

Synes du, at det er svært at vælge, så frygt ej – hos Sengetid tilbyder de nemlig 101 nats gratis ombytning af både fasthed, topmadras eller sengeben, hvis du ikke er tilfreds, med den seng du har valgt.

Forskellige sengetyper

Der findes mange forskellige sengetyper, og det handler om, at du skal finde den type, som passer bedst til dit behov. Hos Sengetid finder du både elevationssenge, kontinentalsenge og boxsenge. Du kan få sengene i mange forskellige størrelser – alt fra enkeltsenge til kingsize senge.

Udover at du skal vælge hvilken type seng, du gerne vil have, skal du også vælge farve, hårdhed på madrassen, hvilket materiale, som du vil have, at din topmadras skal være lavet af og hvilken type ben sengen skal have. Der er altså mange ting at tage stilling til, og derfor er det en rigtig god idé, at du spørger om hjælp, hvis du er i tvivl.

En seng er en af de vigtigste møbler i dit hjem, og derfor skal du tage dig den tid, det nu engang tager. Hos Sengetid tilbydes der eksperthjælp til dig, som gerne vil have hjælp til at vælge en ny seng. Du kan ringe alle dage i ugen, og Sengetid har mange tilfredse kunder, der før har nydt godt af denne service, hvilket vidner om god behandling. Du kan altid læse mere, og se om der ikke findes den rigtige seng for dig.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Partner artikler

En god restaurant i Odense: Lidt til den sultne

Offentliggjort for

den

Forfatter:

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Odense kan i sin autentiske gamle by byde på en masse madoplevelser for unge som gamle.

Odense formår at overraske hver gang, og som den største by på Fyn har den vidt forskellige gastronomiske oplevelser at byde på.

Så står du og mangler en restaurant i Odense til din næste aften ude, kan du her læse med og få samlet dig lidt inspiration til de odenseanske overraskelser.

En god morgenmad i Odense

I hjertet af Odense finder du en hyggelig restaurant Cafe Skt. Gertrud, som er samlingspunkter en god lørdag morgen til en rigtig hyggelig frokost eller morgenmads platte. Netop den restaurant har tilbudt sine gæster velsmagende madopevelser siden 1986, som du hurtigt fornemmer i de gamle velholdte lokaler.

Lidt af det hele

Vi kender det, når det bare er fuldstændig umuligt at udvælge sig den helt rette restaurant i Odense, fordi det bugner at skønne spise muligheder. Men her kan både Storms Pakhus og Arkaden Food Hall hjælpe dig godt på vej. Her kan hele familien tage hen og få præcis det i hver især ønsker jer at spise. Her kan man få alt fra indisk, thai til smørrebrød og pizza.

Klassisk italiensk

Man går vel aldrig helt galt i byen med lidt italienske traditioner på restaurant i Odense. Pizza, pasta god pølse og ost – det kan unge såvel som gamle altid nyde. Der er et utal af italienske lækre restauranter i Odense, men en af vores favoritter er Marcantonio Trattoria, som ligger på en af Odenses hyggeligste gader, Vintapperstræde, og servere ægte italiensk mad, lavet af italienere.

Nytænkende og spændende Japansk

Er du til en mere utraditionel restaurant, set med danske øjne, byder Odense indefor på Goma. På denne restaurant i Odense er du sikret en spændende madoplevelse fyldt med farver, nye smage, anretninger i fineste stil alt i den bedste japanske ånd med en god potion fusionskøkken. Vil du være med til at prøve noget nyt?

Ude godt – men hjemme bedst

Kan alle de udenlandske smagsnuancer være lidt for overvældende, så byder Odense også på et væld af gode danske restauranter, hvor de danske traditionelle retter ofte er at finde på menukortet. En restaurant som Sortebro Kro, som bare emmer af dansk krostemning og god dansk service, lever op til sine yderst fine lokaler akkompagneret med deres lækre mad. Kig endelig forbi til en god middag – blot et stenkast fra den Fynske Landsby.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tags

januar 2022
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Populære artikler