Kolding Netavis

“Tak for kaffe”: Kaffeklubben på vej til Kolding

Willys Kaffeklub på vej til Kolding med nyt show.

Willys Kaffeklub er på vej til Kolding med det nye show ”Tak for kaffe”. Dermed bliver det søndag den 30.september klokken 15 et gensyn med den sønderjyske kvartet, som adskillige gange har gæstet Godset og henrykt publikum med musik, sang og morsomme indslag.

Willy´erne siger selv: ”De bly´we sjaw”, og det hersker der ingen tvivl om. Sådan har det også været på Godset med showene ”Øst for Paradis” og ”Sølvbryllup”, hvor der ikke blev sparet på bifaldet fra publikum.

Det er igen foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet, der henter Willys Kaffeklub til Kolding. Det sker i bestræbelserne for – og håbet om – at initiativet kan give et overskud til foreningens arbejde med hospitalsklovnene på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding.

– Det er tredje gang, vi præsenterer Willys Kaffeklub på Godset, så man kan godt snakke om en tradition. Vi ved, at vi med den sønderjyske kvartet giver publikum fuld valuta for pengene i form af et fantastisk show, for der venter nogle meget underholdende timer forude, siger formanden for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

Det vil her være forkert at afsløre alt for meget om indholdet i ”Tak for kaffe”, men hvorfor har Københavns overborgmester sendt et personligt brev til æ kjøfehavne (Andersen), hvorfor synes Bødiker og Sørensen lige pludselig, at København er et vidunderligt sted, og hvorfor springer Doven-Lars rundt som en anden edderkop?

Billetter til showet kan købes via Billetten (7020 2096).

Del denne artikel