Kolding Netavis

Tager yderligere to år i KIF

Benjamin Pedersen får endnu to år i KIF Kolding. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

KIF Kolding forlænger kontrakten med Benjamin Pedersen.

KIF Kolding har forlænget kontrakten med Benjamin Pedersen yderligere i to år, frem til 2024. Det oplyser KIF Kolding i en pressemeddelelse.

Og det glæder cheftræner Andreas Toudahl:

– Jeg er utrolig glad for at det er lykkedes at forlænge kontrakten med Benjamin, der helt naturligt har været attraktiv fra andre klubber. I min tid i klubben har Benjamin haft en meget eksplosiv udvikling, både i forsvaret, i angrebet og uden for banen, hvor han besidder mange værdifulde egenskaber.

Selv siger Benjamin Pedersen:

– Jeg er rigtig glad for at kunne forsætte i KIF Kolding. Jeg ved at administration, klubben og holdet arbejder benhårdt for at få tophåndbold tilbage til Kolding, og det vil jeg rigtig gerne være en del af. Jeg glæder mig til at kunne udvikle mig sammen med holdet i et godt træningsmiljø og bliver dygtigere både på og udenfor banen.

Benjamin Pedersen skiftede fra TMS Ringsted til KIF Kolding i 2019.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *